![]() |
|
![]() |
#31 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 08-07-2013
|
Sayın Gune sunar, sayfanız hayırlı kaktüsleriniz bol ve sağlıklı olsun. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#32 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-11-2013
|
Amin inşallah. Teşekkür ederim. Siz vede yağmur hanım sayfama hoşgeldiniz ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#33 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-03-2012
|
Sayfaniz hayirli olsun, devamini merakla bekliyoruz ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#34 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-08-2013
|
Alıntı:
süpersiniz fatma hanım bana neden rastgelmediniz, ben genelde zorla ister alırım kimse ikram etmez, şaka bir yana sizi takdir ediyorum efendim saygılar, selamlar |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#35 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-08-2013
|
GuneSunar sayfanız hayırlı uğurlu olsun nice güzellikleri görmek dileğiyle iyi günler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#36 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-07-2013
|
Kaktüs sayfalarını geze geze kaktüs ve sukulent sever oldum. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#37 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 03-03-2013
|
Merak etmeyin yüzde yüz hepsi tutacaktır, ve yine kabına sığmayacak hale gelecektir. Keşke bir kaç kaba 3 er 3 er dikseydiniz. Hemencecik büyüyüp çoğalıyor çünkü. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#38 |
Ağaç Dostu
|
Sayfama hoşgeldiniz arkadaşlar sağolun ![]() Fatitoo hanım yavru vermeye başlayınca ayırırım artık ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#39 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-04-2013
|
Lütfen GuneSunar hanım siz üzülün diye yazmadım, benimkisi bir fikirdi, birdaha ki sefere öyle yaparsınız değilmi? sizi üzdüğüm için bende üzüldüm pardon canım ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#40 |
Ağaç Dostu
|
Kaktüslerinizi bende merakla bekliyorum, hiç tohumdan çoğaltmadım da, sayenizde öğreneceğim sevgiler ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#41 |
Ağaç Dostu
|
Haklıydınız Fatma hanım, ama akıl edemedim. Böcek sarmasından korktum. Neyse bundan sonra öyle dağıtırım bende. Zaten muhtemelen her çeşitten 1 er adet tutacağım. Fazlalıkları dağıtırım artık ![]() Minnak kuşlar büyüyor. 2 çeşit ekmiştim belirttiğim gibi. 1 üstü açık, 2 sera şeklince. Sera şeklindekini bugün biraz suladım. Üstü açık olanı ise 2 günde bir suluyorum. 15 gün oldu halen çıkanlar var. Değişik tür olarak sanırım 3 tür olacak gibi geldi 3 değişik yavru tipi gördüm çünkü. Bakalım kısmet. Umarım herhangi bir sorun olmadan yetişkin hallerinide görürüm inşallah ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#42 |
Ağaç Dostu
|
Chamaecereus silvestrii yeni ektiğim için kaç günde bir sulamam gerekiyor acaba ? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#43 |
Ağaç Dostu
|
Ayrıca sıcak ortam mı daha iyi soğuk ortam mı? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#44 |
Ağaç Dostu
|
Bugün minnak yavru kaktüslerin toprağında 2 tane beyaz minik böcek gördüm. Pire gibi birşey sanki. Ne yapmam gerekiyor? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#45 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#46 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-05-2013
|
O böceklerin elinizden geldiğince "net ve yakından" fotoğrafını eklerseniz bilen biri mutlaka olur sayın GuneSunar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#47 |
Ağaç Dostu
|
Böcekleri ne yazık ki çekemedim, gördüğümü öldürmüştüm. Denk gelirsem çekmeye çalışırım artık :S 19. günün sonucu, şuan toplamda 45 yavrum oldu. Yavruların gelişmişlerinden bir kesit. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#48 |
Ağaç Dostu
|
Şuan 4 tanesinde diken oluşmuş olduğunu gördüm. 22 gün sonra ilk dikenleri çıkmış oldu ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#49 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-05-2013
|
Diken de oluyormuymuş o kadar minikken!! Şok içindeyim. Sizi izlemeye başladıktan sonra bu tohum işine sıcak bakmaya başladım. Bakalım güzelce büyür umarım minikleriniz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#50 |
Ağaç Dostu
|
Almış olduğum tohumda reklam olmazsa hepsiburada.com dan almıştım. 50 - 80 adet tohum olduğu yazıyordu pakette. Eh 49 çıkan minik yavru şuan var. Yerini değiştirdiğim için 1 tanesi öldü. Yoksa 50 tanesi çıkmıştı. İlk kez çiçeklerle ilgilenen biri olarak bence gayet başarılı olduğumu kendi adıma söyleyebilirim ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#51 |
Ağaç Dostu
|
Son durum toplam 55 adet oldular. ![]() Bu resimde bir tanesinin dikenleri belli oluyor ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#52 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-10-2013
|
Cok şirinler güle güle büyütün. Ben de ebay den lithops tohumu siparişi verdim. Gelse de diksem diye sabırsızlanıyorum. Bakalım becerebilecek miyim benim de ilk deneyimim olacak |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#53 |
Ağaç Dostu
|
Gelişmeye devam ediyorlar. Neredeyse hepsinde diken oluştu. Yeni çıkanlarda var. Son durum 57 ![]() Bu yavrulardan hangi cinsler olduğunu öğrenebilmem mümkün mü acaba ustalardan? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#54 |
Ağaç Dostu
|
Sayın Gunesunar; ektikleriniz karışık tohumlardı sanırım. Bu kadar küçük iken anlamak çok mümkün değil. Büyüdükleri zaman nasıl olsa belli olurlar. Önemli olan onları büyütebilmeniz. Maşallah çok canlı duruyorlar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#55 |
Ağaç Dostu
|
Sayın tranquila benim bu ilk deneyimim. Daha önce çiçeklerlede haşır neşir olan biri değildim. İlk tohumdan deneyim dedim. Bebek misali ![]() Sayın Muda sağolun bilgilendirdiğiniz için. Ancak daha önce böyle tohumdan eken olduysa belki benzeyen vardır diye sordum. Fazla meraklıyım ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#56 |
Ağaç Dostu
|
Merhaba GuneSunar hanım ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#57 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-03-2012
|
Ne güzel yeni ugraslar grecegiz ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#58 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkürler cörekotu sizde sayfama hoşgeldiniz. ![]() İlginiz için teşekkürler Fatma hanım ![]() Şu an boy atma gelişimleri durdu gibi sanki ama dikenleri çoğalmaya başladı. Rahat gözle görülür biçimdeler. 1 yavru daha gördüm. Şu an toplam durum 58 ![]() Ekte yeni son görünümlerini paylaşıyorum. ![]() Selamlar, sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#59 |
Ağaç Dostu
|
Merhaba, İşaretlediğim kısımda daha önce bahsettiğim böcek. Pire mi bu acaba ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#60 |
Ağaç Dostu
|
Mevcut yavrularımdan yaklaşık 10 adet kaybım var üzgünüm biraz. Ailemize yeni bir kardeş daha eklendi. İsmine Yılbaşı çiçeğide deniyormuş. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|