![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
Geçen seneki görüntüsünden uzak halde. İki tane çiçek açtı ve soldu. Şimdi yeniden tomurcuklanmış. ![]() Ne olduğunu sormayı unuttuğum bir bitki. Nasıl olsa bilen arkadaşlar söylerler. Buna benzer sarı çiçekler açan bir bitki vardı. ![]() Bu yıl daha fazla geliştik. Budamanın faydası oldu sanırım. Alan arkadaşlarda da tutmuş olması lazım. Çok çabuk köklenen bir bitki. ![]() |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bursa toplantısında benim için ayırdığın iki çelik vardı, hatırlarsın...Gerçekten de köklenme sorunu yaşamıyor Çok teşekkür ederim...![]() Düzenleyen loveforlife : 18-05-2014 saat 20:08 |
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Autum joydan iki tane almıştım. Bir tanesini kardeşime bir tanesini de ben saksıda büyütmüştüm. Toplantı öncesi bu sukulentten elinde olmayan arkadaşların bulunduğunu düşünerek hem kendimin hem de kardeşimde olanı budamıştım. Kardeşimde olan terasta büyük saksıda olunca bende olan büyümenin yaklaşık iki kat daha fazla büyümüştü. Şu anda bende olan da oldukça fazla dal verdi. Umarım problemsiz büyürler ve güzel çiçeklerini görebiliriz. Yapabilirsem daha büyük saksıya almayı düşünüyorum. Büyük saksıda çok daha fazla gelişiyor. Kardeşimde olanın çiçeklerini göremediğime üzüldüm. |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Güler atlasımdaki çiçek tomurcukları. Umarım açabilirler. İçeride uzun süre durduktan sonra dış ortama balkona almıştım. Büyük bir saksıya dikmiştim. Nerede ise ölmek üzere idi. Balkona çıkardıktan sonra kısa bir uyum sorunu sonunda hem filiz hem de çiçek tomurcukları vermeye başladı. ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|