![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
Çok güzel sukulentler gördüm, harika bir sayfa olmuş. Devamını görmeyi dilerim. Adeniumunuz hakkında biraz daha bilgi verir misiniz? Tohumdan mı yetiştirdiniz, ne kadar sürede çiçeklendi, kışın nasıl bir ortamda tutuyorsunuz? Bir de jatrophayı merak ettim, şöyle endamlı bir resmini görsek mi acaba? Tekrardan hoşgeldiniz... Bir de Stapelia flavopurpurea hakkında en güzel kokulu leş kaktüs demişsiniz? Bu bir ironi mi yoksa gerçekten güzel bir kokusu var mı? Kokusu güzelse tarif edebilir misiniz? ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Çok enteresan, ilk defa böyle birşey gördüm. İsimlendirme üstteki aşılanmış kısma ait. Bunun bir kaktüs olduğuna inanmak zor gerçekten. Koleksiyon için nadide bir parça. Sanırım tomurcukları da var. Çok güzelmiş. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-12-2010
|
Maşallah....Emeklerinize sağlık... |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Ağaç Dostu
|
Astrop. caput medusa mı açtı acaba diye heyecanla açtım sayfayı Sayın Kopshtar. ![]() Gerçi aporocactusun açacak olması da onun kadar güzel bir haber. Kendisi çok sevdiğim ama yetiştirmekte zorlandığım bir tür. Bir de saksıladığınız kaktüslerden 2.resimdeki sol alt köşedeki 2.saksı kedi kuyruğu kaktüsü mü? Nereden temin ettiniz acaba? |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Ağaç Dostu
|
Merhaba sn Sakdag; astro.caput medusae epey belirginleşti. Yakında açar. Diğer bahsettiğiniz kedi kuyruğu değil. Çok küçük olduğu için tam türünü bulamadım. Kedi kuyruğu da var bende. Temin etmek için alacakaranlık ile temasa geçebilirsiniz. |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-09-2013
|
Güzel paylaşımlarınızın devamını bekliyoruz. =) |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 10-07-2012
|
Ellerinize sağlık , hepsi çok güzeller.... |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 10-04-2011
|
Güle güle sağlıkla büyütün hepsi çok güzel. |
|
|
|
|
|
#23 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-05-2014
|
***, hepsi çok güzel ve kusursuz özellikle saksı düzenlemelerinizi çok beğendim.aslında daha çok türünüz var onlarıda fotograflayın,bir fotografın kenarında gördüm tuberculosa onlardı.. |
|
|
|
|
|
#24 |
|
Ağaç Dostu
|
1 senedir açmasını beklediğim Astro. Caput Medusae sonunda açmış. Ancak ben eve gelince kapalı , sabah açmamış oluyor. Işyerine getirsem arkadaşlar beni deli zannedecekler. Halbuki ben o kadar deli değilim henüz |
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|