![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 24-07-2013
|
Bir de marketlerde satarken şu yapma çiçekleri o güçlü yapıştırıcılar ile bu güzelliklerin üzerine yapıştrımasalar keşke... ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaçsever
|
Bu arkadaşın da toprakla birleştiği yerde fazla sulamadan dolayı bir çürüme vardı sanki. En azından o bölgenin rengi değişip kahverengiye döndü. Forumları araştırırken çürüyen bölgenin kesilmesini kalan kısmının da kurutularak yeniden dikilmesi hususunda telkinler vardı. Ama kesmeye bir türlü gönlüm el vermedi. Şimdilik kurtardık gibi inşaallah tekrar aynı hatayı yapmam. ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaçsever
|
Yine en eski dostlarımdan bir tanesi. Nedendir bilmiyorum bu arkadaşın hafif bozulmuş şekli çok hoşuma gidiyor... ![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaçsever
|
![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaçsever
|
Bu arada loveforlife, sevgi ve turkankaragoz arkadaşlarıma, beğenilerinden dolayı özel teşekkürlerimi iletmek istiyorum. ![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaçsever
|
Bir türlü büyütmeyi başaramadığım ama bu haliyle bile en çok sevdiğim dostlarımdan biri olan arkadaşımı sizlere takdim etmek istiyorum. ![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaçsever
|
![]() |
|
|
|
|
|
#8 | |||||
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Arkadaşlarınızı çok sevdiğiniz belli. Beraberliğinizin daimi olmasını dilerim. Yalnız size birkaç konuda bilgi vermek isterim. Kaktüslerinizde genel olarak şekil bozukluğu oluşmuş. Yeterince güneş almıyor gibi görünüyor. Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Bir de o taşları deniz kıyısından mı topladınız acaba? Çok fazla taş var saksılarda. Hava aldırmaz. Şayet bir de denizden toplandıysa bünyelerindeki tuz zamanla çok zarar verir kaktüslerinize. Saygı ve selamlarımla... |
|||||
|
|
|
![]() |
|
|