![]() |
|
|
![]() |
#1 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-06-2011
|
Alıntı:
Bunu Kapalıcarsı,dan 5 tl'ye almıstım,bır sene kadar olmustur ![]() Sn.Narıncır,Toplu kaktusumu gıne Kapalıcarsı,dan yavrularıyla beraber 25 tl ye almıstım. Bu arada Besıktas bolumundekı en karanlık resımde ustu kopmus bır kaktus goreceksınız,o ust kısımdan buyumeye devam eder mi ? |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
|
Fotoğraflar çok karanlık sevgili Charlaux, bitki belli olmuyor. Daha net bir fotoğrafını koyma imkanınız varsa iyi olur. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
En net cikan fotografim budur.Sukkulenti Besiktas'tan aldim herhalde gecen Pazartesi olmali.Yalniz getirirken ustundeki dalcik koptu,koymayin torbaya kirilir dedim kirildi narindi cunku.Neyse simdi o yaprak bocekler tarafindan kopmus ancak benim merak ettigim simdi bu arkadas nasil fotosentez yapacak ana daldan buyuyebilecek mi ? Turu cinsi soyu sopu nedir ? Yasatmak icin ne yapabilirim ? Simdidien yanitlayan yanitlamaya calisan herkese tesekkurler. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
|
Yepyeni guzelim "Sansli",turunu bilmiyorum yasiniysa hic bilemiyorum ancak bunun icinde bir tahmin bekliyorum.20 tl'ye cok gizli ve ozel bir mekandan satin alindi,umarim kazik yememisimdir ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|