![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
Pasaklı kaktüsüne bayıldım Charlaux, çok güzel görünüyor dağınık saçlı güzel. Benim de bir çeliğim var bu kaktüsten ama gelişimi çok yavaş, senin ki hakkında bilgi verirmisin? Kaç yıllık bu kaktüs, kışı dışarda mı geçirecek? |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-06-2011
|
Alıntı:
Bunu Kapalıcarsı,dan 5 tl'ye almıstım,bır sene kadar olmustur Yaz kıs dısarıda yasamını surdurmekte kendısı.Sn.Narıncır,Toplu kaktusumu gıne Kapalıcarsı,dan yavrularıyla beraber 25 tl ye almıstım. Bu arada Besıktas bolumundekı en karanlık resımde ustu kopmus bır kaktus goreceksınız,o ust kısımdan buyumeye devam eder mi ? |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Fotoğraflar çok karanlık sevgili Charlaux, bitki belli olmuyor. Daha net bir fotoğrafını koyma imkanınız varsa iyi olur. |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
En net cikan fotografim budur.Sukkulenti Besiktas'tan aldim herhalde gecen Pazartesi olmali.Yalniz getirirken ustundeki dalcik koptu,koymayin torbaya kirilir dedim kirildi narindi cunku.Neyse simdi o yaprak bocekler tarafindan kopmus ancak benim merak ettigim simdi bu arkadas nasil fotosentez yapacak ana daldan buyuyebilecek mi ? Turu cinsi soyu sopu nedir ? Yasatmak icin ne yapabilirim ? Simdidien yanitlayan yanitlamaya calisan herkese tesekkurler. |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Yepyeni guzelim "Sansli",turunu bilmiyorum yasiniysa hic bilemiyorum ancak bunun icinde bir tahmin bekliyorum.20 tl'ye cok gizli ve ozel bir mekandan satin alindi,umarim kazik yememisimdir ![]() |
|
|
|
![]() |
|
|