agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Kaktüs ve Sukulentler > Üyelerin Kaktüs ve Sukulentleri
(https)

Beğeni Düzeni45Beğeniler
  • 9 Gönderen
  • 6 Gönderen
  • 6 Gönderen Charlaux
  • 13 Gönderen Charlaux
  • 1 Gönderen
  • 1 Gönderen
  • 1 Gönderen
  • 1 Gönderen
  • 1 Gönderen
  • 1 Gönderen
  • 1 Gönderen
  • 1 Gönderen
  • 1 Gönderen
  • 1 Gönderen
  • 1 Gönderen

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 05-12-2012, 11:10   #1
Ağaç Dostu

selenn's Avatar

Giriş Tarihi: 12-04-2007
Galeri: 12
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Charlaux Mesajı Göster
Siz adini soyleyin ben de size hakkindaki butun bilgileri bulayim nasil anlasma
Güzel anlaşma Euphorbia mammillaris variegata kaktüsünüz.

selenn Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 05-12-2012, 16:31   #2
Ağaç Dostu

Charlaux's Avatar

Giriş Tarihi: 13-06-2011
Bu guzelide Besiktas'dan edindim,dogrusunu soylemek gerekirse hem ustteki bitkiyle hem de bu guzeli ilk kez orada gordum,nadirler midir degiller midir bilemiyorum

2.resimde ayni yerden,ben onu aldim yaninda bir esantiyonla 5 tlye geldi.Yalniz ustu yolda benim hatamla koptu,fazla narindi torbadan cikarirken dokundum gitti,ust kisimdan buyumeye devam eder mi hala yoksa kadersizin sonu mu oldum (resimdeki kalite icin ozur dilerim,ancak durumu da biraz kotu gibimsi bence)

3.kaktusu Migrostan neredeyse olur halde aldim,ancak ne cok ucuz ne de cok pahaliydi.Migros pahali ve bakimsiz bitki satmayi biraksin artik,olmekte olan bitkiye 35 tl isteniliyor (bonsai icin,KOCTASta bile 15 tl ye satilanlari)

4.de Kibris'tan getirdigim dedim ustu cicek olan kaktus,simdi niye boyle oldu bilemiyorum.O sanki hayati anlatiyor gibi,guzellik gecici

5.Bu da pamuklu kaktusum,benim IKEAdan almis ta dondan olen kaktusumle alakasi yok,ayni cinsten olmalari bile bir isim karmasasi gibi sanki.

Eklenen Resimler

Charlaux Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 05-12-2012, 16:39   #3
Ağaç Dostu

Charlaux's Avatar

Giriş Tarihi: 13-06-2011
Migrostan kurtarayim diye almistim bu kaktusu,ustune cicek yapistirilmisti zavallimin.Neyse ki kolayca cikarabildim.Fotografta biraz yamuk cikmis ama normalde sanki daha duzgun gibi.

Bu da balkonumun pasaklisi.Eminonu'nde aldigimizda annem hala israrla olu oldugunu soyluyordu ama ben inaniyorum yasiyor.Sadece yapraklari su igrenc kahverengilikten ne zaman kurtulacak merak ediyorum.Eminonunde baya bakimsiz birakilmisti,iceride hic isik almayan bir kosede gorulmeyen gorulsede alinmayacak haldeydi ben de cinstir minstir dedim himayeme aldim,boyutu buyuttu ama kendisi hala bir pasakli

3.Iste bu kaktus bahsettigim anac kaktusum,bence bu kadar yavru icin 30 tl cok iyi bir fiyatti,kaktus isteyenlere veriyorum da veriyorum yavrularini.30 kere masallah

4.Bunu Goztepeden almistim,baya bir kendini toparladi guzellesti,buyudu.

Eklenen Resimler

Charlaux Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 00:53.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025