![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 03-04-2013
|
merhaba sevgili loveforlife sizi çok özlemişim uzuun zamandır siteye giremiyordum ama sanmayın kı sizi unuttum gördüğüm her yeşilde sizler ve bu site aklımda benimkisi biraz kırıklık siirtte tüm bitkilerimi kaybettim bir tane bile kalmadı bu üzüntüyle burdan gidene kadar sitemizden birazcık uzak durmaya çalışıyorum yoksa sizlerdeki güzellikleri gördükçe krizim tutuyor..biraz hasretlik çekicem vee burdan döndüğümde Allahın iznyle kocamaaann yemyeşil bir balkonum **** bahçem olacak inanıyorum.. sizi seviyorum güzellerinizide ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 27-05-2014
|
Sayın loverlife sitedeki üyeliğim yeni sayılır ama keşfedebildiğim ve izlemeye çalıştığım kişilerdensiniz. Kayıplarınız için geçmiş olsun demek istedim ama bu satırları yazarken farkettim ki aslında kendime de aynı dilekte bulunmaya çalışıyorum. Gerçekten tüm bitkiseverler için üzüntülü ve bol kayıplı bir kış yaşıyoruz. Selam ve iyi dileklerimle. |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Öncelikle hoş gelmişsin canım. Hepimizin kayıpları oldu. Biz de siteye girmemeyi tercih etseydik olur muydu hiç? Öyle krizlere falan girmeyeceksin. Bu süreci en azından bitkiler hakkındaki bilgilerini çoğaltmak için kullanmış olursun böylece. Bence Siirt iklimine uygun bitkiler de muhakkak ki vardır. Mesela kaktüs çok zor olmamalı... Vazgeçmek yok. Hayatta hep kazanamıyor insan. Bazen hep kaybeden olabiliyor. En azından buradaki değer verdiğin insanlar için burada olmak bile çok güzel. Bir daha öyle kaybolup gitme... Bak hem siteye girmezsen bir sürü güzeli görmekten mahrum kalırsın Sevgili Kardeşim... Kuş saksımın son haline baksana! ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|