![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
|
Sedum kamtschaticum 'Golden Carpet' ı ben de çok sevdim arkadaşlar... Yapraklarının şekli, dizilişi adeta bir sanat eseri. Onu kaybetmemiş olmam çok güzel. Bir de garip bir durumun sözkonusu olduğu başka bir saksıyı paylaşayım sizinle... Sedum autumn joy... Bildiğimiz, hani dona karşı dimdik durur dediğimiz güzel. Bu saksıda üç farklı arkadaştan gelenler bir araya toplanmıştı hatırlarsınız. İki farklı tür gibi demiştim. Farklı olduklarını bir kez daha gösterdiler ne yazık ki... Bu saksı da kardan nasibini almıştı. Ona bir şey olmaz rahatlığını yaşıyordum açıkçası. Ancak yanıldım. ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-07-2009
|
Alıntı:
Sedum spectabile 'Autumn Joy' için hiç üzülmeyin. Benimki de aynı durumda. Kışın üst gövde tamamen ölse de kökleri -30 derecenin altındaki donlara dayanır merak etmeyin ![]() Selamlar... Düzenleyen litoriachloris : 23-01-2015 saat 09:55 Neden: imla düzeltme. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-12-2013
|
Maşallah çok güzeller. Salata malzemesi gibi iştah açıyor ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 | ||
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sevgili Samur, ben tohum ekim işini şubat sonuna bıraktım. bizim ev sobalı olduğu için çok sağlıklı olmaz bu zamanda. Şubat sonu idealdir bence. Hangi sedumların tuhumları var? Ne kadar da keyifli olur onları tohumdan yetiştirmek... Alıntı:
Hadi bakalım, afiyet olsun! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-12-2013
|
Bunları görünce canım kış ortasında koruk istedi. Nasıl da diri diri duruyorlar ama ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 07-05-2014
|
kara lahana gibi çok şekerler ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Burada iki gündür yağan kar oldukça fazla oldu. Uzun yıllardır ilk defa bu şekilde bir kar yağışı oluyor. Normal olması gereken bu. Kayıplarımız biraz fazla olsa da. Umarım baharla birlikte çok güzel bir sezon geçiririz. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-11-2014
|
![]() Alıntı:
|
|
![]() |