![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-03-2007
|
Merhaba çeşitlerinizin artması dileğiyle birşey eklemek istiyorum ,fotoğraf çekerken netlik ve ışık ayarına biraz daha dikkat ederseniz bizde çiçeklerinizi daha güzel bir şekilde izleriz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-10-2011
|
Teşekkür ederim sağolun yakın çekimleri çekerkern biraz zorlanıyorum hemen düzelteceğim... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
|
Uzun zamandır siteye resim eklememiştim .Yeni çeşitlerim oldu elbet ama bazılarını da kaybettim ne yazıkki. ![]() ![]() Düzenleyen mmanager : 21-11-2013 saat 16:56 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
|
Öldüren cazibe gibi kendine çeken açmış kaktüsün çiçeğidir .Sondan ikinci çürük çıktı bir baktım alttan gitmiş kestim kestim ,ellerime dikenleri battı ama nafile...Ben de yavrularını kopardım diktim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
|
Altı kız kardeş ,beş erkek kardeş... tüh yine net çıkmamış... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
|
Artık saksılarını değiştirip torflarını temizlemeye zaman bulamadığım için işyerime iş taşıdım.Sonra da malzeme koyduğumuz çekmecenin içine yerleştirdim.Bazılarını da ayırdım böldüm neredeyse saksısı dörtgenleşmeye başlamıştı...Dördüzler boşalan küçük saksılarda yerlerini aldılar hemen.Ön sıradan ikinci ve dördüncü favorimdi.Aynı çeşit olmalarına rağmen bazılarının diken rengi farklı olunca değişik renk çiçek açacağını düşündüm...Direk üreticiden alınca da silikon temizleme ve silikonun izi olan dikenin kopması gibi kötü bir sonuç mevcut değil. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Ağaç Dostu
|
Yine yılbaşı çiçeklerim çiçek açmaya başladılar.Bu yıl erken mi açtılar ne... Neyse ki sırayla açıyorlar... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |