agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Kaktüs ve Sukulentler > Üyelerin Kaktüs ve Sukulentleri
(https)

Beğeni Düzeni130Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 14-04-2014, 23:15   #1
Ağaçsever

Giriş Tarihi: 16-01-2014
#1. mesajınıza hayran kaldım, site ve sayfayı keşifte geç kalmışım anlaşılan paylaşımlarınızın çoğuna yetişememişim... bilgilerinizden, tecrübelerinizden faydalanmak, öğrenciniz olmak isterdim
herşey gönlünüzce olsun;
sevgiler...

serifekulu Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 23-09-2012, 20:53   #2
Ağaç Dostu

iris41's Avatar

Giriş Tarihi: 05-02-2009
Sayın dogef delilik bu mudur benim gördügüm ic dünyası dışına yansımış rengarenk bir insan dolu ve sevgi yüklü .
Ciceksiz bir ev gördügümde ruhsuz bir hayata bakmış gibi hissediyorum bırakın evleri balkonunda bir cicek yok duvarların ardında bomboş yaşıyan bu insanlar cokmu normal .

iris41 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 03-07-2013, 21:20   #3
Ağaç Dostu

loveforlife's Avatar

Giriş Tarihi: 21-05-2012
Galeri: 2
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi dogef Mesajı Göster

İmrenerek baktığım, benim olsa burada yüzlerce kaktüs ve çiçek yetiştiririm dediğim, betondan ibaret teraslara, çorak bahçelere sahip olanlara Rabbimin verdiği bu güzellikleri keşfedemedikleri için okadar üzülüyorumki...

Hep şanssız olduğumu düşünürdüm..Hayatıma anlam katan çiçeklerim ve kaktüslerimle meğer dünyanın en şanslı ve en zengin insanı benmişim...

Ağaçlar.net'e bu güzellikleri siz dostlarla paylaşma imkanı verdiği için birkez daha teşekkür ederim.
Canım Ablacığım,

Ben de hep o kocaman balkon ve bahçesi olup da çiçeği sevmeyenlere hayretle bakmışımdır. Ne kadar çok şey kaybediyorlar oysa ki!

Senin şanssız olduğun konusuna katılmıyorum ben. Öncelikle harika bir oğlun var. Bu en büyük şansın bence. Ayrıca dikende bile güzeli gören sevgiyle dolup taşan kocaman bir yüreğin var. Sağlığın yerinde olsun, sevgi hayatında eksik olmasın; en büyük zenginlik bu sana! Hele o güzel bitkilerin de bu servete eklenince, senden zengini yok bu dünyada...

Ben de agaclar.net'e seni tanımama vesile olduğu için kocaman bir teşekkür borçluyum.

Bu arada son mesajında öyle yaşlılık falan demişsin ya, kimmiş o yaşlı bakayım? Ben hiç de öyle düşünmüyorum...

Sevgi ve selam ile...

loveforlife Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 01-09-2013, 17:26   #4
Ağaç Dostu

loveforlife's Avatar

Alıntı:
Balkonumda yeni düzenleme yaptım.Fiskos köşesi...)))

Eklenti 437732
Hiç de sevmem ama bir dedikodu yapasım geldi bu masanın başında...

dogef beğendi.
Eski 19-09-2013, 18:55   #5
Ağaç Dostu

loveforlife's Avatar

Alıntı:
Neslihanımın Eskişehir toplatısı hediyeleri gayet güzel tuttu ve gelişti.Çok mutluyum...
Değerli Ablacığım,

Ne kadar da güzel gelişmiş bunlar böyle! Elinin değdiği belli oluyor. Zaten ben de tembihlemiştim onlara "mutlu edin ablamı" diye. Güle güle büyüsünler, güzel günleriniz olsun birlikte...

dogef ve eceyıldız beğendi.

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 09:50.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025