![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 16-01-2014
|
#1. mesajınıza hayran kaldım, site ve sayfayı keşifte geç kalmışım anlaşılan paylaşımlarınızın çoğuna yetişememişim... bilgilerinizden, tecrübelerinizden faydalanmak, öğrenciniz olmak isterdim ![]() herşey gönlünüzce olsun; sevgiler... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-02-2009
|
Sayın dogef delilik bu mudur ![]() Ciceksiz bir ev gördügümde ruhsuz bir hayata bakmış gibi hissediyorum bırakın evleri balkonunda bir cicek yok duvarların ardında bomboş yaşıyan bu insanlar cokmu normal . |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Ben de hep o kocaman balkon ve bahçesi olup da çiçeği sevmeyenlere hayretle bakmışımdır. Ne kadar çok şey kaybediyorlar oysa ki! Senin şanssız olduğun konusuna katılmıyorum ben. Öncelikle harika bir oğlun var. Bu en büyük şansın bence. Ayrıca dikende bile güzeli gören sevgiyle dolup taşan kocaman bir yüreğin var. Sağlığın yerinde olsun, sevgi hayatında eksik olmasın; en büyük zenginlik bu sana! Hele o güzel bitkilerin de bu servete eklenince, senden zengini yok bu dünyada... Ben de agaclar.net'e seni tanımama vesile olduğu için kocaman bir teşekkür borçluyum. Bu arada son mesajında öyle yaşlılık falan demişsin ya, kimmiş o yaşlı bakayım? Ben hiç de öyle düşünmüyorum... ![]() Sevgi ve selam ile... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Ne kadar da güzel gelişmiş bunlar böyle! Elinin değdiği belli oluyor. Zaten ben de tembihlemiştim onlara "mutlu edin ablamı" diye. Güle güle büyüsünler, güzel günleriniz olsun birlikte... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|