![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-07-2012
|
Sevgili Karahan; Seni kutluyorum, evet emeğin ve saksı-bitki kombinasyonun çok güzel. Ama asıl takdir, yazı üslubun, güzel imlân ve yaşına rağmen bizlerle birlikte olmana.Ben sana bayılıyorum. En gencimiz Sen misin yoksa? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 | |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 24-07-2012
|
Alıntı:
Annem öğretmen, babamın da işi dillerle ilgili olduğu için güzel yazmam ve konuşmam için bana hep destek oluyorlar. En genç ben miyim bilmiyorum. ![]() ![]() 8 yaşında olan yoksa ben en gencimdir o zaman. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-07-2012
|
Alıntı:
Allah nazardan esirgesin, maşallah sana.Anne-baban ve güzel ailenle çok mutlu, sağlıklı, başarılı bir ömür diliyorum. Belli ki, gurur duyulacak bir genç-yetişkin olacaksın. 9 yaşında olduğunu biliyorum, siteye yeni üye olduğumda Jr.Sakaki başlığınla ilk gönlümü kazanan sen olmuştun, çok özel bir çocuk olduğunu anlamıştım o zaman da, yanıltmadın beni. Deniz kabukların bitince, makarnaları saksıya yapıştırıp boya ve vernikle yeni saksılar deneyebilirsin.Ne dersin? Artık benim en popüler üyem sensin, merakla izleyeceğim. Yumuk ellerinden öpüyorum, sevgiler yavrum... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 | |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 24-07-2012
|
Alıntı:
Çok teşekkür ederim Ayşe teyze sana da. Makarnalarla da denemek isterim aslında, güzel fikir ![]() Ama deniz kabuklarını o kadar çok toplamışız ki bitecek gibi değil. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|