![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Kaktüs çok güzel açmış hemşerim. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Bitkileriniz çok güzel ve çok sağlıklılar. Tebrikler. Bu mesajdaki bitki bildiğim kadaryıla cylindropuntia subulata. Sayfanız hayırlı olsun. ![]() http://www.agaclar.net/forum/kaktus-...etim/23647.htm |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-04-2011
|
Sn.ipektuğçe sayfanız hayırlı olsun.Kaktüsleriniz birbirinden güzel,bol çiçekli günler. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-11-2011
|
Sevgili İpektuğçe 'kaktusleri ne zaman fotograflayacak ama hadii' diye beklerken, podyumda geçit başlamış. ![]() |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Güzel hediyen için çok teşekkür ederim. |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-09-2008
|
Tum fotograflara begeniyde baktim. Sut agacindan bende de var.Okuldan celik almistim,boyu uzun ama henuz koklenme asamasinda.Sayfaniz sayesinde adini ogrenmis oldum. ![]() |
|
|
|
|
|
#21 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-01-2011
|
sevgili ipektuğçe, sayfan hayırlı olsun canım. ve belirtmek isterimki çok güzel türlerin var bence bol çiçekli güneşli güzel günlere... |
|
|
|
|
|
#26 |
|
Ağaç Dostu
|
Sayın ipektuğçe, sayfanızla birlikte güzel kaktüs ve sukulentlerinizle tanıştık. Hepsi çok güzeller. Güle güle yetiştirin, bol bol da çiçeklerini görün... Aslında sadece fotoğraf yüklemek yerine o bitkilerle ilgili birkaç bakım tiyosu da paylaşsanız bizlerle nasıl olur Mesela ben 1,5 yaşındaki tohumdan yetişen Adenium'unuzun hikayesini çok merak ettim Sevgilerimle... |
|
|
|
|
|
#27 |
|
Ağaç Dostu
|
Sn.kaktüs_35 ve selenn hanım beğeniniz için öncelikle teşekkür ediyorum. Selenn hanım,ben adenıumlarımı 1 ay önce kaybettim. Aslında benimki tamamen acemi şansı diyelim, bu sene havalar çok sıcak geçti onun etkisimi bilemiyorum.Tohumdan yetiştirmek kolayda,devamını getirmek zor.Geçen sene ben bile böyle güzel gelişimine şaşırıyordum,toprağının yarısını bahçe toprağı,yarısını kum olarak hazırlayıp dikmiştim. Oldukça geçirken topraktaydı,sulamayı da toprağı kontrol edip iyice kuruyunca yapıyordum.15 günde bir kaktüslerime verdiğim sıvı gübreden veriyordum.Bu sene yine aynı şeyleri yaptım ama malesef olmadı yaşatamadım. Gövdede problem olduğunu farkettim,söküp kontrol ettim kökler sağlamdı fakat gövde buruşmuştu Yumuşayan yeri kesip köklendirmeye çalıştım olmadı. |
|
|
|
![]() |
|
|