![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
Biraz da aşı çalıştım... ![]() Bir yılbaşı ![]() Bir yılbaşı daha .............................................Bir atlas, ![]() Genel görünüm; önceden yaptığım 2 yılbaşı, 1 opuntia microdays vardı; şimdi 2 yılbaşı, bir atlas, bir de enine kesilmiş silvestrii denedim. ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Silvestrii şov yakında bitecek... Bu sene bitkinin kök kısımında ve uç kısımında açan çiçekler arasında ciddi ton farkı olduğunu keşfettim. Kök kısmında açanlar koyu kırmızı iken uçlara doğru turuncuya dönüyor nedense... ![]() ![]() Pembe silvestrii de renkli bu aralar... Sarı delospermanın çiçeği de kendi gibi pek minişmiş... ![]() |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-11-2008
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
|
Buz çiçeği yer örtücü olarak kullanılsa da benim gibi bahçesi olmayanlar için saksıda sarkıcı formuyla ideal. Garibim boya kabında ve sıkı bahçe toprağında çok ama çok mutlu görünüyor.. ![]() ![]() ![]() En çok ziyaretçi ona geliyor... ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ağaç Dostu
|
Arkadaşımın çelik olarak verdiği pitayanın yavrusu hormonlu galiba. Bir gövdeye bir yavruya bakıyorum da bir tuhaflık var gibi... ![]() ![]() Echinopsisime kırgınım; Geçen yıl 13 tomurcuktan sonra; bu yıl 6 tomurcuk hayal kırıklığı yarattı. Ancak 6 tomurcuğu da aynı anda açıpta görsel bir şov yaparsa barışacağım... ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
|