![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
|
Maalesef sağlam yeri kalmamıştı, zaten 2 gün içinde kuruyunca de kabuktan başka bir şey kalmadı elimde. Gymno. Vatteri artık yok. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
|
Dün ziyaretime gelen arkadaşım kapıdan girmeden önce bir torba kaktüs uzattı. Çok güzel bir süpriz oldu bana. Çok sevindim...Üstelik ben de olmayan türlerdi. ![]() ![]() Ancak üzücü tarafı hepsinde silikonla yapışmış çiçekler vardı. ![]() Bütün gün yapay çiçeklerinden ayırmaya çalıştım. Parmaklarım diken dolu hala. Top kaktüslere hiç bir zarar vermeden ayırmayı başardım, ancak sütun kaktüsler de çok zorlandım. Silikonu tam büyüme noktalarına sıkmışlardı. Birini biraz zedeledim, öbürü de az kaldı silikonun altından çürüyecekmiş zaten. ![]() ![]() (Bu silikon çıkarma işlemim sırasında onları oraya sıkan kişilere ''en derin sevgilerimi göndermeyi !!!'' ihmal etmedim tabi...) ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
|
Biraz da aşı çalıştım... ![]() Bir yılbaşı ![]() Bir yılbaşı daha .............................................Bir atlas, ![]() ![]() Genel görünüm; önceden yaptığım 2 yılbaşı, 1 opuntia microdays vardı; şimdi 2 yılbaşı, bir atlas, bir de enine kesilmiş silvestrii denedim. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
|
Silvestrii şov yakında bitecek... Bu sene bitkinin kök kısımında ve uç kısımında açan çiçekler arasında ciddi ton farkı olduğunu keşfettim. Kök kısmında açanlar koyu kırmızı iken uçlara doğru turuncuya dönüyor nedense... ![]() ![]() Pembe silvestrii de renkli bu aralar... ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-11-2008
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |