![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
Komik falan ama, büyünce insanı delirtiyor bu güzeller. Kazara kırılan minicik dalı bile hemen bir saksı dibine dikiveriyorum ben. Sonra bir bakmışım serpilmiş. Bu sebeple komikliğini umursamıyorum çoğu zaman. Her birine ayrı saksı tahsis edecek kadar kapalı yerimiz yok, bu şekil idare edeceğiz. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
Çiçeklerimden değişim ve gelişmeler.....
Yılbaşı çiçeğimin minik tomurcukları irileşmeye başladı... ![]() Tomurcuklu olarak satın aldığım beyaz yılbaşı maalesef çiçeklerini döktü.. Kısmet seneye artık açması... ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Sayın sakdag, maşallah epey bir çeşit edinmişsiniz sağlıkla büyütün inşallah. Kaktüslerin çiçeklenmesini izlemek çok hoşuma gidiyor. Hiç merak etmezken ucundan kıyısından derken ben de kaktüs ve sukkulent sevgisi içinde buldum kendimi. Hediye gelen kaktüsler kendi edindiklerimle birlikte yavaştan bir çeşit oluşturmaya başladım ben de İsimleri konusunda hiç bilgim yok nasıl ayırt edebildiklerine şaşırıyor ve hayran kalıyorum açıkçası. Sayfanıza abone oldum, gelişmeleri ben de takip edeceğim. Saygılar.. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
Teşekürler Sayın Hakkı Şen, yeni bir kaktüsçü arkadaşımız oluyor galiba, merak etmeyin çeşitler hızla çoğalıp gidiyor... Bizlerde destek oluruz elimizden geldiğince... Siz sayfanızda yayınlayın kaktüslerinizi , isim konusunda yardımcı oluruz. Bir süre sonra insan ezberliyor isimlerini zaten... Saygılarımla.... |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-07-2011
|
Güle güle büyütün yeni çeşitlerinizi sevgili sakdağ. Hepsi çok güzeller maşallah. Umarım bol bol çiçeklerini görürsünüz. Bizde nasipleniriz buradan resimlerine baktıkça. İnsan bir an önce bahar gelsin havalar ısınsın istiyor değilmi? |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sağolun Sayın Zafer1326, size katılıyorum, çiçek açan bir kaktüsten daha güzel ne olabilir ki? Sizin kaktus - sukulent ve lithopslarınızda çok güzeller, sayfanızı ilgiyle takipteyiz efendim... |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Ağaç Dostu
|
Sayın sakdağ Taner beyden gelen kaktüslerin seçimleri çok güzel hepsi birbirinden hoş,kışı geçirsinler baharda bol bol çiçekleri göreceğimizi düşünmekteyim.Sayılarınız da hızla çoğalmakta yavruları da ayrıldığını düşünürseniz baharda size çook saksı lazım olacak. Selamlarımla bol çiçekli günler dilerim. |
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
İnşallah bol bol açarlar temennisindeyim ben de Yener Bey. Saksı işini şimdiden araştırıyorum çarşıya pazara çıktıkça, tercihim kare saksı olacak bulabilirsem eğer. Saksı alınacak, toprak harcı yapılacak, saksı değişimi olacak, bahara çok işim var çok... Saygılarımla... |
|
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2011
|
Sevgili sakdag yeni türleriniz gerçekten çok hoş,hepsini çok beğendim, sedum palmeri çok güzel açmış, çiçeklerini sarı kantoron çiçeklerine benzettim sanki. sevgiler. |
|
|
|
|
|
#16 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() Çeşitler artıyor ama gözüm hep yeni çeşitlerde, Taner bey'den yeni siparişler gelecek gibi duruyor sevgili Musbet. ![]() |
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili sakdag, gözünüz aydın. Ne müthiş bir duygudur, diktiğiniz çeliğin, yeşermesi, taptaze sürgünler vermesi. Ancak yaşayan bilir. Çiçeklerini de görürüz inşallah. Benim sedum palmeri de tomurcukta, ısıtılmayan iç mekanda. Biraz sonra çıkıp bakayım, bakalım sizinki gibi güzel açmış mı? Biriciğin çiçeği geçti, artık sizinkileri seyrederiz. Paylaşımların devamı dileğiyle... Sevgiler... |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgi Abla, Biricik ismi kabul edilmiş teşekkür ederim, size hikayesini anlatayım. Geçtiğimiz yaz, tavuğumuz gurk olunca birkaç süs tavuğu yumurtası da koyduk altına. 21 gün sonra 10 normal civciv 1 tane de minyatür süs tavuğu civcivi çıktı, paçalı süs civcivi diğerlerinin yanında o kadar minik kalıyordu ki, bir iki ay eve alıp büyütmek zorunda kaldım. Ama sonra diğer civicivlerin yanında büyüdü gitti. İşte size benim Biricik'im.... ![]() ![]() Düzenleyen sakdag : 10-01-2012 saat 13:00 Neden: ilave |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Ağaç Dostu
|
Tek açan yılbaşıma verdiğiniz biricik ismi çok hoşuma gitti hatta. ![]() Sevgili sakdag, sizin biricik çok sevimli, tam soracaktım, büyüdü mü diye, cevabı yazmışsınız. Bizim de var, bir biriciğimiz. 10 gün sonra 6 ayını dolduracak. Daha önce paylaşmamıştım, zamanı geldi, ilerleyen günlerde paylaşmayı düşünüyorum. ![]() Sevgiyle... |
|
|
|
|
|
#20 |
|
Ağaç Dostu
|
Ellerinize sağlık bitkilerinizin hepsi birbirinden sağlıklı ve güzel gözüküyor sayın Sakdag. Atlas'ınız da ne güzel yeni evini sevmiş olacak ki size çiçeklenip kendini beğendirme çabasına girmiş. Bol bol çiçeklenmesini dilerim. |
|
|
|
|
|
#21 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-03-2009
|
Sayın sakdag, sayfalarınızı takip edenlerdenim, bitkilerinizi güle güle sağlıkla büyütün inşaallah hepside çok güzeller ancak ben bu minik paçalı civcive bayıldım. Daha şuncacık halinde bile paçaları tüylü. Çok sevimli. Maşaallah. |
|
|
|
|
|
#22 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sayın AizoaceaFAn ustamız, sayfamı ziyaretiniz ve yorumlarınızla onure oldum, çok teşekkür ederim. Civciv Biricik çok iyi, hafta sonu sevdim onu... Son halini fotoğraflayacaktım, makineyi unutmuşum. Büyümüş haliyle bile minyatürden daha küçük, bir kumru kadar... ![]() |
|
|
|
|
|
|
#23 |
|
Ağaç Dostu
|
Çiçeklerimden haberler getirdim sizlere...
1 Kasımda açmaya başlayan ve o günden beri kimi zaman 3-5 tane, kimi zaman çepeçevre olmak üzere sürekli açan Mammillaria cinsi top kaktüsüm hala açmaya devam ediyor, hala da gizli tomurcukları var... Bütün kış, bu tatlı pembe çiçeğiyle beni yanlız bırakmadı... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#25 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
üzerinde mumlar yanan pasta gibi ![]() Ve aylardır açıyorsa çok şanslısınız . Buna bakmak insanın içini açıyor ![]() |
|
|
|
|
|
|
#26 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Hoş geldiniz sayfama Selen Hanım, güzel sözleriniz için teşekkür ederim. Atlasımın çiçeklenmesini beklemiyordum, beni sevindirdi. Ama kendini toparlamasına daha çok sevindim. Çeliğini ilk diktiğim toprak karışımı çok yanlıştı, geç farkettim. Hemen toprak değişimi ile birlikte canlandı, ve hayata tutundu.Çiçekleri de hediyesi olacak şimdi... |
|
|
|
|
|
|
#27 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili sakdağ tomurcuklar için gözleriniz aydın. Hele hele atlas için. Benim tembeller öylece duruyor halâ, o kadar da fosfor yediler, yine olmadı. ![]() Mammillarianın çiçeklerini çok sevdim. Maşallah. Silvestrii çok güzel büyümüş. Açtığı zaman da görmek isterim. Benimki bir yılda, bir sürgün verdi. Yanlışım nerede anlayamıyorum. Kabını mı büyütsem, ne yapsam? |
|
|
|
|
|
#28 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sdurul Abla, siz atlasınıza kızdıkça beni güldürüyorsunuz, yine atlasa kızgınlık ikonu gönderdi diyorum Çok kızıyorsunuz biliyorum , ama bu bahar sizi sevindirir inşallah, atın onu soğuğa da görsün gününü... Silvestrii haziranda çok güzel olacak inşallah, sizinkinin saksısıyla oynamayın ,bence arkadaş lazım ona... Ve ben de çok var... Her an gelebilir size doğru..![]() |
|
|
|
|
|
|
#29 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Hem da ne kızmak. Soğuğa atmasına atacağım da, yine aşırı soğuklar geliyormuş. En iyisi kendi haline bırakmak, elbet bir gün açar.![]() Sevgili sakdag, chamaecereus silvestrii teklifiniz için çok teşekkür ediyorum. Bu baharda da canlanmazsa, sizden isterim. Sevgiyle... |
|
|
|
|
![]() |
|
|