![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
Beğenileriniz için teşekkür ederim arkadaşlar... ![]() Ve yılbaşılar... Nihayet yenilerine kavuştum... Heh heh he... Çok güzeller... ![]() ![]() Şu tomurcukların şirinliğine bakın... ![]() ![]() Ve bu da tomurcuk mu, yaprak mı olacağına karar verememiş, ikisi de olmuş... Kanatlı tomurcuk... ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
Aşkın göz yaşları ilk çiçeğini açtı, yığınla tomurcuk var, umarım şöyle salkım gibi açmış bir pozunu yakalayabilirim... ![]() Bir kaktüs, açmaya yeltenmiş ama güneş olmayınca açamadı şöyle kocaman... ![]() ![]() Sukulentler... Echeveria çeşidi, ektiğim de mini mini bir yavruydu, findık kadardı. Bir yıl da çok yol katetti... ![]() Gri-yeşil yıldızlar... ![]() ![]() Bu crassula da çok minikti, yazın gelişme gösteremedi, havaların serinlemesiyle kendine gelenlerden... ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-04-2007
|
Koleksiyonuna yeni katılanlar ne alemde sevgili sakdağ? |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-04-2007
|
http://www.agaclar.net/forum/attachm...4683-image.jpg Sevgili sakdag, bu resimdeki sarkan sedum'dan var mı sende? Hatırlayamadım da. |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sevgili Züleyha, resimdeki sukulentten bir kök var bende. Bir aranjmanın kenarına iliştirmiştim. Ponpon görünümüyle çok şirin... ![]() Yeni üyelerimiz de adaptasyon sürecinde, henüz fotoğraflayamadım. Bu aralar, balkon karmakarışık, kimi içeri taşınıyor, kimi naylonla yaptığım basit seranın altına konuyor, kimi de açıkta kalacak. En iyisi görmeye gel, en kısa zamanda. ![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
|