![]() |
|
![]() |
#361 |
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Siğilli kurbağa kurudu. Sukkulentlerime hiç iyi bakamadım, çok üzgünüm. Geride kalan güzelliklerle avunuyorum. Bu yüzden bu sayfaya uzun zamandır yazmak istemiyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#362 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 31-05-2011
|
Deneyimler ile yaşamayı öğrenirseniz, hata yapmanız azalacak, daha çok tanıma fırsatı bularak işin piri olacaksınız. Üzülmeden kolleksiyona devam edin. Paylaşımlarınızla diğer arkadaşların zarar görmesinide önleyeceksiniz. Sayfanızın devamının takipçisi olacağım. Saygılarımla,... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#363 | |
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Alıntı:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#364 |
Ağaç Dostu
|
Ben Jineop isimli bir üyenin sayfasına yazmadım, nasıl oluyor da abone listemde görünüyor diye kendi kendime soruyordum. Hoşgeldiniz diyeyim Sayın (Lir)(Jineop). Alışıncaya kadar karıştırısam, hoşgörün lütfen. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#365 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-07-2006
|
İyi seyirler hepsi çok güzel... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#369 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Örümcek serpenyum çok güzel Benim ahtabot mefta oldu kışın. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#372 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-11-2008
|
1.resim için lütfen,sepete ekle butonuna basmak istiyorum ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#373 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Harika görünüyorlar gerçekten elinin değdiği belli oluyor sevgili Jineop ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#374 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2009
|
Sevgili Jineop, resimlediğin güzelliklere hayran kalmamak elde değil. Hepsi çok bakımlı, çok çok güzeller.Tek kelimeyle mükemmel... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#375 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 28-09-2010
|
sevgili jienop ne kadar güzel ve sağlıklı sukulentler bunlar maşallah.emeğinize sağlık valla bakmaya doyamadım açmışlar bi de ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#376 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-07-2010
|
Bu sayfanızı yeni farkettim. Başından başlayarak tümünü gedim. Ve inandım ki sizin ellerinizde sihir var. Bitkiler sizinle tanışık güzelleşmek için sanki yarışa girmişler. Ellerinize sağlık hepsi muhteşem oluşlar.. Tekrar tekrar tebrikler.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#378 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-06-2012
|
kaktüs ve scullent leriniz çok güzel küpe çiçekleriniz muhteşem güle güle büyütün ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#379 |
Ağaç Dostu
|
Ne kadar çok çeşit ve ne kadar güzel bakılmışlar hepsi de... ![]() Sayenizde kaktüs ve sukulentseverliğim birkaç kat daha artsa da ![]() ![]() Kaktüs ve sukulentler haricinde oralarda bir yerde bir de inci menekşe gördüm sanki en sevdiklerimdendir ![]() ![]() Düzenleyen Sûz-i Dilârâ : 20-03-2013 saat 07:08 Neden: Kelime ekleme |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|