![]() |
|
![]() |
#271 |
Ağaç Dostu
|
Ben bu minik bahçeyi nasıl olmuş da görmemişim... Tüm sukulentler bir harika. Herşey yerli yerinde ve yakışmış. Tekiriniz Mırmır da en yakışanların başında. Bizimkiler olsaydı, sukulentlerin yarısı yenmiş, kopartılmış olurdu. ![]() Emeklerinize sağlık Sayın Lir. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#272 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-01-2009
|
Sevgili Lir sayfaları bir solukta dolaşıp fotoğrafları hayranlıkla izledim. Düzenlemeler harika. Bitkiler çok ilginç ve hepsi birbirinden güzel, ellerine sağlık. Küpeleri görünce neden bilmem içim cızzz etti ![]() Mutfak rafı çok şık olmuş, oğluşun mırmır çok yakışıklı ![]() Hemen bahçemde dağınık duran kaktüsleri bir araya toplayıp çalışmaya başlamalıyım ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#275 |
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Merhaba, ilk olarak hepinize teşekkür ederim. Mutfakta olanların keyfi yerinde. Ama salonda cam kenarında olan bir kaktüsle , echeverialardan bir tanesi çürüdü. ![]() Bahara hepsinin daha keyifli olacaklarını umuyorum. Sevgiler hepinize... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#276 | |
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#284 |
|
Teşekkür ederim sevgili öğretmenim, sizden bu yazıları okumak mutlulukların en güzeli... Sevgiler... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#285 |
|
Sevgili sakdag sağolun, çok naziksiniz. Sizde benim içimi açtınız , verdiğiniz sıcaklık ve enerji için teşekkür ederim. Sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#286 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-12-2010
|
Ayyy maşallah sn. lir. Şu soguk günlerde ne güze görünüyorlar. Sizden aldıgım çeliklerin bazılarını kaybettim ben maalesef.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#287 |
Ağaç Dostu
|
Çok güzel. Sanki dergi sayfalarından paylaşılmış fotoğraflar gibi, çok hoş görünüyorlar ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#288 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-09-2007
|
sevgili lir harika görüntüler, özellikle raflara bayıldım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#289 |
Ağaç Dostu
|
Aysel Abla Echeverialarınız her zamanki gibi göz alıcı,mutfak rafları ve pencere önlerinin güzelliğine doyulmuyor.Ellerinize sağlık sayfanızdan zerafet fışkırıyor.Bu arada bir şeyi merak ediyorum.Miracle Berry saksısı görünürlerde yok acaba durumu nedir.Bendeki çok yavaş gelişiyor.Sizinkini merak ettim. Selamlar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#290 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-10-2010
|
ne kadar güzeller maşallah.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#291 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Herşey senin elinden güzel. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#292 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-11-2008
|
sevgili Lir, çok güzel kareler.bayıldım doğrusu. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#293 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Harika kareler mutfak rafları ve pencere önündekilere bayıldım çok güzel görünüyorlar ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#294 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-07-2011
|
Bu fotoğraflarda emek ve sevgi görüyorum. Ellerinize yüreğinize sağlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#296 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2011
|
Sevgili lir bu ne güzellik, bu ne şıklık böyle, valla kıskancımdan çatlıcam şimdi ![]() Ellerine emeğine sağlık. Sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#297 |
|
Sevgili arkadaşlar fotograflar sizleri yanıltıyor olabilir. Bu yaz yaşadığım bir olayı sizlerle paylaşmak istiyorum. Siteden bir arkadaşımın bahçesini bahar sonu yaz başı normalde bahçelerin en ihtişamlı olduğu dönemde görmüştüm. Öylesine bakımsız, düzensiz ve çeşitsizdi. İnanın abartmıyorum. Sitede dolaşsanız ve bahçe dergisine yazı hazırlıyor olsanız , olasılıklar içine bile girebilecek bir bahçe değil. Bu ziyaretten yaklaşık 1ay sonra yine bir arkadaşım '' Gördün mü .... bahçesi .... dergisinde çıkmış. Dalga geçtiğini sandım, yok ya mümkün değil dedim. Bana dergiyi uzattı, gözlerime inanamadım. 1-2 saksı ve düzenleme yapılmış. İstenilen açıdan 3 resim .Görüntüler mükemmel. Dayanamadım tekrar gittim , eskisinden bir farkı yoktu. En ufak bir abartı olmadan yazıyorum. Yine de beğenmeniz çok mutluluk edici ve teşvik edici. Dilerim hepinizin aynı görüntüleri yapabileceğiniz raflarınız, bitkileriniz yani bahçeli bir eviniz olur. Sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#298 | |
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#300 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-05-2011
|
Sevgili Lir; Sizin fotoğraflarınız beni yanıltmaz, çünkü gördüğüm karelerde temizlik ve görsellik hakim, detaya önem verilmiş, en önemliside, tabi ki bunlarıda içine alan, pozitif enerji yüksekliği. Ben bu sayfalarda gezerken çok mutlu oluyorum. Eminim yerindede görsem aynıdır. Ellerinize sağlık, her nokta harika. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|