![]() |
|
![]() |
#1022 |
Ağaç Dostu
|
Bir süre uzak kaldım sayfanızdan ama bunca güzellikle karşılaşınca ruhum açıldı. Bu sukulent sülalesi sizi çok seviyor, bu kesin. "Bir yıllık fotoğraf yükledim, gerisi sonbahara" demek, kaktüslerinize, sukulentlerinize ve bize haksızlık olur Sayın Zenfree. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1025 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 31-05-2011
|
Muhteşem bir paylaşım, özellikle fotograftaki çerçeveleme ve ışık mükemmel görsellik sunmuş. Ellerinize sağlık. Tüm saksıların birlikteliği cenneti andırıyor. Maşallah, nazar değmesin. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1026 |
Ağaç Dostu
|
Kalanchoe Manginii Çok da çabuk büyüyor. Nisan ayında bitlerin istilasına uğramıştı, bütün tomurcuklarını ve yeni yaprakları budamıştım. Hiç ümidim yoktu ama toparlandı ve yeniden açtı. İnanılmaz güçlü. ![]() ![]() ![]() Kumrular yumurtlamak için saksı beğenmeye çalışıyorlar. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1028 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Renk renk kaktüsler kalaonşör harika maşallah. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1029 | |
Ağaç Dostu
|
Mangini çiçekleri küpeye benziyor, kurtulduğuna senin kadar sevindim, gerçekten güzelmiş. Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1037 | |
Ağaç Dostu
|
Ve rengi de muhteşem... Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1038 | |
Ağaç Dostu
|
Ba-yıl-dım. Hepsine... ![]() Bir şey farkettim. Tanıdığım kişilerin mesajlarını okurken onlaın mimik ve konuşma şekillerini kafamda canlandırıyorum. Mesela... Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1039 |
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Kalanchoe Manginii bana dayanabilir sanırım ![]() Yok yok kesin kaktüsler beni kara listeye aldı. 3 tanesi dışında açan olmadı. Seninkilere inanmak mümkün değil. Çok güzel çok, aynı sevinci bizlerede yaşattığın için çok teşekkür ederim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1040 | |
Ağaç Dostu
|
Ooohh gözüm gönlüm doydu. Bekliyordum zaten bu kadar sessizlikten sonra yine bir bomba patlayacak diye, patladı ![]() Çok güzeller sevgili zenfree, fotojenik olan da olmayan da ![]() Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1042 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1043 |
Ağaç Dostu
|
Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim arkadaşlar. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1044 |
Ağaç Dostu
|
Sayın zenfree, bu güzel sözleriniz üzerine kendime bir kahve ısmarladım. Kendi adıma teşekkür ediyorum. İzmirde bir biz arkadaşlar arasında böyle güzel sözler duydukmu hemen uydurduğumuz bir cümle vardır. "Yaz altına Kemal Atatürk al duvara as." diyerek. Bu güzel sözleriniz için de böyle diyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1046 |
Ağaç Dostu
|
Mustafa Bey bu iltifat için teşekkür ederim. ![]() Limoncuğum istediğini tercih edebilirsin. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1049 | |
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1050 | |
Ağaç Dostu
|
Beyazın asaleti de bir başka ![]() Frithia pulchra'nın sevimliliğine ne demeli ![]() ![]() Alıntı:
![]() ![]() Haa, hani bizleri kaktüs olarak düşünmüştünüz ya. Ben izninizle G. ragonesei olayım. Hem güzel açarım hem de bol bol gezilere giderim ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Etiketler |
e.subdenudata morado, red chief, s.burrito, sedum treleasei, spathulifolium purpureum |
|
|