![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
Kaya saksıma geçen yıl sedum ve semperviumlar dikmiştim. Sedumlar uzun süre çok güzel görüntü sergilediler, ama sonra hepsi bozuldu. Kargalar da sempervivumları bir türlü rahat bırakmadılar. Bu sene kaya saksımıdaha korunaklı bir yerde tutuyorum. Ayrıca saksıyı dizayn etmek yerine bir kaç tür dikerek büyümelerini uzun vadede gözlemlemek istiyorum. Bakalım hangi bitki iyi cevap verecek. " Zen takılıyorum" yani. ![]() ![]() Crassula ovata ![]() Üç çeşit sempervivum, üç çeşit sedum ![]() Sedum ![]() ![]() Crassula ve sempervivum |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 12-12-2010
|
[QUOTE=zenfree;970407]Genel görüntüler Eklenti 298834 Eklenti 298835 Eklenti 298836 Eklenti 298837 Eklenti 298838[/Qhepsi çok güzel...ikinci resimdeki türü öğrenebilirmiyim acaba çok beğendim.. |
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Ağaç Dostu
|
[QUOTE=eslem;970436] Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Ağaç Dostu
|
Sayın zenfree, sayfanıza bir daha uğramamaya karar verdim. Delilik katsayımı arttırıyor da. Hepsini ama hepsini çok beğendim. Genel görüntüler de harika. Aslında adını öğrenmek istediğim türler var. Fakat bu bilgisayardan link veremiyorum. Daha sonra öğrenmek istediklerimi diğer bilgisayardan belirteceğim. Hani bir daha uğramayacaktım? Sevgiler... |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Ağaç Dostu
|
Zenfree, fotoğrafın fazlası olmaz. ![]() Hepsi çok çok güzeller. Kaktüsleri seninle sevdim diyebilirim. ![]() Ben aslında bir de en genel görüntüyü merak ediyorum. Şöyle balkonun genelini. Saksı seçimlerine, düzenlemelere çok önem verdiğin için eminim genel görünüm de çok güzeldir. ![]() |
|
|
|
|
|
#17 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Yanlış anlaşılmak istemem ama bitkilerle ilgili paylaşımlar bana yetiyor. Sevgiler. |
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-09-2007
|
Sedumlarınıza hastayım resmen, zaten deliyim, sayfanıza uğradıkça biçare bir deliye dönüşüyorum... Sözün özü; harikalar ellerinize sağlık, sevgiler ![]() |
|
|
|
|
|
#20 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Off off uzun zaman sonra harika bir dönüş yaptın hepsi muhteşem anlaşılan sukulent ve kaktüsler seni seviyorlar arkadaşım ![]() |
|
|
|
|
|
#21 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-07-2006
|
Maşallah.Geliyorlar...Hepsi çok güzel...Çiçekleri bekliyoruz. |
|
|
|
|
|
#23 |
|
Ağaç Dostu
|
Bir süre uzak kaldım sayfanızdan ama bunca güzellikle karşılaşınca ruhum açıldı. Bu sukulent sülalesi sizi çok seviyor, bu kesin. "Bir yıllık fotoğraf yükledim, gerisi sonbahara" demek, kaktüslerinize, sukulentlerinize ve bize haksızlık olur Sayın Zenfree. |
|
|
|
|
|
#26 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 31-05-2011
|
Muhteşem bir paylaşım, özellikle fotograftaki çerçeveleme ve ışık mükemmel görsellik sunmuş. Ellerinize sağlık. Tüm saksıların birlikteliği cenneti andırıyor. Maşallah, nazar değmesin. |
|
|
|
|
|
#27 |
|
Ağaç Dostu
|
Kalanchoe Manginii Çok da çabuk büyüyor. Nisan ayında bitlerin istilasına uğramıştı, bütün tomurcuklarını ve yeni yaprakları budamıştım. Hiç ümidim yoktu ama toparlandı ve yeniden açtı. İnanılmaz güçlü. ![]() ![]() ![]() Kumrular yumurtlamak için saksı beğenmeye çalışıyorlar. ![]() |
|
|
|
|
|
#28 | |
|
Ağaç Dostu
|
Mangini çiçekleri küpeye benziyor, kurtulduğuna senin kadar sevindim, gerçekten güzelmiş. Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#29 |
|
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Kalanchoe Manginii bana dayanabilir sanırım Yok yok kesin kaktüsler beni kara listeye aldı. 3 tanesi dışında açan olmadı. Seninkilere inanmak mümkün değil. Çok güzel çok, aynı sevinci bizlerede yaşattığın için çok teşekkür ederim. |
|
|
|
|
|
#30 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| e.subdenudata morado, red chief, s.burrito, sedum treleasei, spathulifolium purpureum |
|
|