![]() |
|
![]() |
#511 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-07-2006
|
Süper Süper.Mis kokusu geldi bile ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#513 |
Ağaç Dostu
|
Harika açmış.. Hiç görmedim böylesini.. Hem de kokulu.. Merak ettim dün gece açmaya başladı, bugün tamamladı şimdi solmak üzere mi? Vildan Hanım bu kadar kısacık ise kesin izin alınmalı ![]() Kardeşim İsveç te yaşıyor. Bu yıl bahçeli evlerine geçtiler. Çit olarak leylak kullanılmış. Açtığında arkadaşları neden izin almıyorsun diye sormuşlar, garipsemiştik.. Leylak çitler açtı diye izin kullanıyor demek o bölgede yaşayanlar. Bizde de kaktüsümüz açtı izinleri başlamak üzere ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#514 |
Ağaç Dostu
|
Kesinlikle buna değer ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#516 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Sabah, koku çok fazla yoğun değildi ama çiçeği gün ışığında görmek daha hoş. Detayları daha iyi görebiliyorsunuz. Malesef işe gittiğim için fazla izleyemedim. Akşam geldiğimde solmuştu. Solmuş halinin fotografını çekmeye elim varmadı. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#517 |
Ağaç Dostu
|
Tatilden sonra foruma adapte olmaya çalışıyorum ve dostlarımın sayfasını geziyorum birer birer. Görüyorum ki bu sayfada da şenlik var. Echinopsis muhteşem açmış, sizi kutlarım sevgili zenfree. Bu arada şu alttaki yazınızı gördüm ve düzeltmek isterim. H. viscosa' yı getiren kişi sayın ankstel değil Ferda Hanım' dır. Sayın ankstel, Ferda Hanım' ın kendisine verdiği bitkinin bir parçasını benimle paylaşmıştır. Yani sizin iki kökünüzde aynı kişidendir ve teşekkürlerin hepsi O' na olmalıdır. Saygılarımla... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#519 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2011
|
Sevgili zenfree sayfanız tek kelimeyle harika hatta harika ötesi muhteşem. kaktüsleriniz sukulentleriniz ayrı saksıları ayrı güzel hepsine gerçekten hayran kaldım. istanbula yolum düşerse mutlaka sizinle tanışmak isterim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#520 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili musbet, güzel sözleriniz için çok teşekkür ederim. Sizin sayfanız çok güzel. Kaktüsler, sedum aranjmanları ve tabi açıp duran kalanşonuz. ![]() Ben de sizinle tanışmaktan mutluluk duyarım. Sevgiler. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#521 |
Ağaç Dostu
|
Sayın mrmusti Antalya'a giderken siparişlerim olmuştu. Kendisine çok teşekkür ederim. Paketleri çok özenli hazırlanmışlar. Sağ salim elime ulaştı. Ancak fırsat bulabildim, size yeni türlerimi tanıtmak istiyorum. ![]() ![]() Sulcorebutia rauschii Mor-Yeşil ![]() Sulcorebutia Zawaletae Galiba fotograf makinesine sorun var. Net kareler alamadım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#525 |
Ağaç Dostu
|
Güle güle, çiçek aça aça büyüsünler. Benimkiler de geldi ama şirketteler, sergi bayramdan sonra artık. Sedum Dasyphyllum tek dal ve en küçüğü de o, dilerim ikimizinki de büyür. Gymnocalycium Ragonesii geçen yıl almıştım, bu yıl gelin gibi bembeyaz açtı. İkinci tomurcuk ise hala büyümedi. Sende ikisi de açacak . Fotoğraflarını bekliyoruz... Hepinize iyi yolculuklar... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#527 |
Ağaç Dostu
|
Yeni türleriniz hoş görünüyorlar, Sayın Zenfree. Herkes seyahate çocuklarıyla, köpekleriyle filan giderler. Bizler -bir çiçek açışını görmek için bile- yanımızda çiçeklerle de çıkıyoruz. ![]() Sevginiz hiç bitmesin. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#528 |
Ağaç Dostu
|
Yeni türlerinizde bir harika sizlerin sayesinde hergün yeni türler görüyorum, her seferindede şaşırıyorum bu kaktüs dünyası nasıl bir şey böyle, ne kadar çok çeşit var. Bu bitkilere hayran olmamak elde değil. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#529 |
Ağaç Dostu
|
sevgili zenfree 426 nolu msjınızdaki 1. fotodaki kaktüsünüzü nerden aldığınız acaba, kendisini çok beğeniyorunda. daha önce baumaxda görmüşdüm neredeyse futbol topu büyüklüğündeydi ee doğal olarak alamadım tabi. ama dikenleri çok hoş gözüküyor en çok beğendiğim kaktüs türlerinden. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#530 |
Ağaç Dostu
|
Yeni bebişler hayırlı olsun.tomurcukların resmini bekliyoruz. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#531 |
Ağaç Dostu
|
Sn.Zenfree; Sizi öyle iyi anlıyorum ki ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#534 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#535 | ||
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#537 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Bu arada, sebzelikte bekletme fikri benim çok işime yarayacak. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#538 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#539 |
Ağaç Dostu
|
Bu minik harika görünüyor Sevgili lir, tekrar çok teşekkür ederim. Ama heyecanlandım şimdi, ya iyi bakamazsam diye. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#540 |
Ağaç Dostu
|
Tomurcuklu kaktüsüm Gymnocalycium Ragonesii bizimle bayram gezmesine geldi. Çok da mutlu olduğunu düşünüyorum. Zira pazartesi günü açmaya başladı, bugün yani cuma günü hala açmaya devam ediyor. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Etiketler |
e.subdenudata morado, red chief, s.burrito, sedum treleasei, spathulifolium purpureum |
|
|