![]() |
|
|
|
|
|
#1 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() Ehh işte, güzelmiş. Sağlıkla büyütün sevgili zenfree.Bu arada sizin Beşiktaş geçit altındaki çiçekçi beni çok güldürüyor. Pleiospilos' a bu titanopsis diyor. Beyin kaktüsü diyor. Haworthialar 20 tl ama 10' a düşürdüm diyor (%100 indirim ). Yinede azmi ve çabası güzel. Sizin pozitif anlamda etkilediğnizi düşünüyorum. Kaktüslere ağırlık veren bir çiçekçi olması bile mutluluk verici. |
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Kaktüsçüm ile birlikte kendimizi geliştirmeye çalışıyoruz. Artık kaktüs toprağı bile satıyor. Yakında kare saksılar gelecek. ![]() |
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Hadi hayırlısı olsun. İki kere akşam üstü bakmıştım toprak dikkatimi çekmemişti. Çok ihtiyacım var bu sıralar. Güzergahı yine ordan geçireceğiz demek ki. |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Sevgili zenfree, kaktüs ve sukkulentlerinizin hepsi çok güzel. Beni onlardan çok onları anlatımınızdaki sıcaklık ve sevgi etkiledi. Ayrıca saksı seçimleriniz çok zevkli. Sayfalarınız baştan sona güzelliklerle dolu. Bu sayfalardan öğrenilecek çok şey var. Teşekkür ederim. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Kaybettik
|
Ahhhh aaahhhh, en sevdiğim sayfalardan biri Sevgili zenfreee keyifle ama bir o kadarda sevgiyle izliyorum sayfaları eklediğiniz fotoğrafları, o güzelim kaktüsleri. Güle güle büyütün bol çiçeklerle![]() |
|
|
|
|
|
#6 | ||
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Alıntı:
) Sizin için devamlı çiçekler açan rebutianın bugün açan çiçeklerini yüklüyorum. |
||
|
|
|
|
|
#7 | ||||
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Alıntı:
![]() Alıntı:
))) agaclar.net kaktüsçüsü iyi fikir.Alıntı:
![]() |
||||
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-10-2010
|
Alıntı:
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-02-2009
|
Beşiktaştaki cicekci harbiden güzel her şeyi hak ediyor insanlıgı bile bence 10 numara bir keresinde sadece bakınacaktım meraktan 2 saksıyla ugurladı ![]() yılardır eminönünden alış veriş yaparım hala insanları nasıl kazıklarım mantıgı yürüten cok satıcı var bence beşiktaştaki arkadaş destegi hak ediyor . zenfree kaktüslerin cok hoş ve saglıklı güle güle büyüt |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| e.subdenudata morado, red chief, s.burrito, sedum treleasei, spathulifolium purpureum |
|
|