![]() |
|
![]() |
#485 |
Ağaç Dostu
|
Hediyeler oğlumun hediyesi,Migrostan alışveriş yaparken beğendiği 3 çeşit kaktüsü babası için almış.Bunlardan Euphorbia ferox'un küçük bir parçası bende vardı.Selamlar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#489 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 31-05-2011
|
Selam Yener Bey, mevsim ilkbahara yaklaştıkça, faaliyetler artıyor. Kolay gelsin. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#490 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
zamanları olduğu için bende yavaş yavaş bu işlere giriştim. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#492 |
Ağaç Dostu
|
Sayın Alacakaranlık ziyaretinizden memnun kaldığımı ifade etmek isterim.Müsaade ederseniz salonda biraz boş kalsın.Siz henüz evin salonu ve hobi odası haricinde başka bir yeri görmediniz.Arka balkonum ve oturma odasındaki bitkileri daha görüşe açmadım. Mutfak pencere önündeki minişlerden ise haberiniz yok.Selamlarımla. Düzenleyen yener.T : 11-03-2012 saat 17:19 Neden: fotoğraf ilave edildi |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#495 |
Ağaç Dostu
|
Sedum çeşitlerim Sedum spurium red form ![]() ![]() Sedum montanum(Sayın Güngör Salman)a teşekkürlerle ![]() Sedum spathulifolium (Sayın Güngör Salman)a teşekkürlerle ![]() Sedum palmeri ![]() Düzenleyen yener.T : 22-03-2012 saat 17:26 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#497 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-12-2010
|
Merhaba yener bey.Yeni çeşitleriniz çok güzelmiş.Saglıkla büysünler.,Büyüsünlerdeeee bu güzeller nereden geldi sormak ayıp olmaz ise... ![]() Birde 495 nolu mesajdakı ilk resimdeki bordo gibş olan çeşidin adı nedir acaba Teşekkürler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#499 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 31-05-2011
|
Mükemmel kolleksiyon, oldukça zengin çeşit edinmişsiniz. Tebrikler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#501 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
495 nolu mesajımdaki bitkinin adı Sedum spurium red form diye buldum. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#502 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 16-03-2012
|
abi çiçeklerin gerçekten çok güzel maşallah. şimdi imrendim valla kaktüslere.birde saksılar, çiçeklerin şekilleri çok düzenli ben çok sevdim iyi çalışmalar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#503 |
Ağaç Dostu
|
Sayın mujix teşekkür ederim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#505 |
Ağaç Dostu
|
Yener Bey, maşallah hepsine. O yılbaşı sarı renk mi yoksa ben mi yanlış görüyorum... ![]() Başka tomurcuğu var mı, tomurcuk fotoğrafını da görmemiz mümkün mü acaba? Kışın aldığım yılbaşımı beyaz zannediyordum ama tomurcuklarını döktüğü için rengi maallakta kaldı. Tomurcuklar sarımsı gibi de duruyordu da, acaba benimki de böyle bir renk mi? (inşallah böyledir) (Bir de çok özür dileyerek birşey söylemek istiyorum, 495 nolu mesajınızdaki fotoğrafların yerleşiminden kaynaklanan bir sorun var sayfanızda, sayfanızı tamamen görmek için sağa sola kaydırmak gerekiyor, düzeltilebilir mi acaba? ) |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#506 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-07-2010
|
Yener bey paskalya çiçeğinizin rengi çok değişik ve güzel,bu bahar yine fotoğraflarınızla,buraları renklendireceksiniz besbelli. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#507 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
başka bir tomurcuk gözükmüyor. Bu arada ikazınız üzerine 495 nolu mesajımdaki fotoğrafları küçültüm.Selamlar |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#508 |
Ağaç Dostu
|
Yurdaer bey iyi günler dilerim.Paskalya çiçeğimin rengini beğendiğinize sevindim zira sizdeki çelikte aynı saksıdandır.Zamanı gelince aynı renkte çiçekleri görürsünüz.Selamlarımla. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#509 |
Ağaç Dostu
|
Bu gün Bauhausta biraz malzeme alırken hoşuma giden bir kaç kaktüs ve suculentle evin yolunu zor buldum.Toprak ve saksı değişiminden sonra fotoğrafları: Pleiospilos nelii görünüm itibari ile lithops türlerini andırıyor ![]() ![]() ![]() Aloe Brevifolia ![]() Düzenleyen yener.T : 23-03-2012 saat 17:24 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|