![]() |
|
![]() |
#214 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-07-2011
|
Çok güzeller sayın Serilaaa. Güle güle büyütün güzellerinizi. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#217 |
Ağaç Dostu
|
Arkadaşlar bu arada Sera Liliput ile diyaloğ içersine girdim.Seranın sahibi Sayın Kubilay beyle görüştüm.Kendisi ile hem fikir alışverişi hemde ticaret yaptım.Bu arada seranın fotoğraflarını çekmemede izin verdi.Kendisinin ana serası yalovada İstanbul da Acıbademde ev ve bahçesinde sera kurmuş ve çok çeşitleri mevcut.Bilhassa kaktüs sepeti olarak hazırladığı ürünler çok güzel.Seranın bir kaç fotoğrafı |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#222 |
Ağaç Dostu
|
maşallah sayın serilaaa, hızınıza yetişemiyoruz. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#223 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 27-03-2010
|
maşallah çok güzeller hepside ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#224 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bunu yeni aldım ve netten,sitelerden incelediğimde aparocactüs olabileceğine karar verdim.Birde siz inceleyin bilgi verirseniz sevinirim.Doğruyu bilmek isterim. Chamaelcereus silvestrii ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#225 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2011
|
Sevgili seriaaa maşallah gülegüle büyütün,hepsi birbirinden güzel Sevgiler.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#228 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
ben her zaman müsaitim.Yanlız bir gün evvelden haber vermemiz lazım kendisi Yalovadaki serasına gittiğinden bulunmayabiliyor.Selamlar. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#229 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-03-2009
|
Sayın serilaaa, yeni bitkileriniz hayırlı olsun. Sera liliput güzelmiş. Türler az ve kolay yetişenler seçilmiş gibi üretimde. Yine de bu bitkilere gönül vermek başlı başına bir cesaret. Tebrik etmek lazım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#232 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-12-2010
|
Sn.serilla yenı çiçekleriniz çok güzelmiş ama minikleri daha da şeker olmuş.Çabucak büyüsünler... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#236 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
dur,durak bilmiyor.Haklısınız kaktüs ve sukkulentleri koyacak yer bulmakta zorlanıyorum.Yapraktan yaptığım üretimleri ise paylaşımlar için ayırmaktayım. Zaman zaman istiyen arkadaşlara gönderi yapabiliyorum.Selamlarımla. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#237 |
Ağaç Dostu
|
Ümit çiçekçilik,Sayın Gülser AYATA nın serasını ziyaret edip ,elimde bulunmayan bir kaç çeşitide koleksyonuma kattım.Bu sene geçti,İnşaAllah seneye bol bol çiçeklerini göreceğimi ümit ediyorum. Önce Graptoveria cv.Gilva[/B] ![]() ![]() Echeveria derenbergii ![]() [B]Echeveria pulvinata ![]() ![]() Düzenleyen yener.T : 24-10-2011 saat 15:37 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|