![]() |
|
![]() |
#92 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 18-06-2011
|
ne kadar sağlıksız bir görüntüsü olsada bu da benim kaktüsüm. çeşidi hakkında hiçbirfikrim yok... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#93 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkürler (ne kadar sağlıksız bir görüntüsü olsada bu da benim kaktüsüm. çeşidi hakkında hiçbirfikrim yok...) Sayın refiye Kaktüsünüzü iyi günlerde büyütünüz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#98 |
Ağaç Dostu
|
Merhaba, fotoğraflarınız çok güzel. Ben güzele güzel demem, güzel benim olmayınca demişler. O kaktüs sizin. Bence ayrı bir güzelliği var. Düzenleyen Cumhur Tonba : 30-06-2011 saat 11:00 Neden: Noktalama işareti. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#99 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ederim.Hayırlı günler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#100 |
Ağaç Dostu
|
Arkadaşlar iş icabı Eminönüne gittiğimde herzaman kolacan ettiğim çiçek pazarına yine bir uğradım.Gezdim çok güzel çiçekler gelmiş bilhassa Yaprak güzeli(Kolyos) un çok değişik renkleri bütün dükkanlarda yerlerini almış.Birde Aloe Vera çeşitleri çok fazla.Ben daha değişik çeşitler görmek için epey dolaştım.Evde 120-130 a yakın Kaktüs,Succulent ve lithops bulunmasına rağmen artık buna hastalık mı,delilik mi ne denir bilmiyorum yine büyük pazarlıklardan sonra 5 saksı succulent aldım.Fakat aldığım değilde alamadığım çeşitlerde aklım kaldı.Artık ben kendimi tutamaz oldum.Çok kötü bir hastalık mış bu Allah kurtarmasın!!! |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#101 |
Ağaç Dostu
|
Alış verişimi tamanlayıp eve geldiğimde ilk işim Toprak ve saksılarını değiştirmek oldu. Daha sonra arkadaşların sayfalarını ziyaret edip isimlerini elimden geldiğince bulabildim. Yanlış olursa bilen arkadaşlardan doğrularını yazmalarını rica ederim. Fotoğrafları 1-Aeonium arboreum V.artopurpureum 2-Aeonium arboreum Zwart kop. 3-Sempervivum 4-Hawortia mutica 5-Crassula lycopdioıdes |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#102 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-03-2007
|
Yeni bitkilerinizi güle güle büyütün,herkes de aynı durum var gibi, evde yer yok ama bizde olmayan bir tür gördüğümüz zaman dayanamayıp yeni bir tür ekliyoruz, |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#106 |
Kaybettik
|
Sn serilaaa daha bir grubu görüp çok güzeller derken hemen yenileri ekleniyor güle güle büyütün hepsi çok güzeller. Yer örtücüleri için üzülüyordunuz kurudular diye. Onlardanda çeşitler edinmişsiniz yavaş yavaş çok güzel ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#107 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2011
|
Sevgili Serilaaa hepsi okadar güzelki tek kelimeyle muhteşem ... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#108 |
Ağaç Dostu
|
Sn. Serilaaa, bitkilerizi özenle inceledim, ellerinize sağlık.. Saksıdaki opuntialarınız ne güzel çiçek açmışlar, hiç görmemiştim.. Aeonium arboreum V.artopurpureum ve Aeonium arboreum Zwart kop u resimlerde ancak görüyorum, Bauhausa gelmiyor. Renkleri, formları çok güzel.. Yapraklarından çoğaltmayı henüz başaramadım, özel bir bakımı var mı? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#110 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-05-2011
|
Kaktüs ve Succulent'leriniz çok güzel. Özellikle son resimdekini çok beğendim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#114 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-10-2010
|
Sayın Serilaaa, hepsi çok güzeller ama özellikle Haworthia dikkatimi çekti, sağlıklı ve gelişmiş görünüyor piyasada bu kadar gelişmişine pek rastlanmıyor Haworthiaların, güle güle büyütün. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#119 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-07-2010
|
Yener bey merhaba yaz bitti evlerimize döndük nasılsınız? Echeverialarınıza üzüldüm fakat arsız bir bitki eğer siz yazlıkta olduğunuzda evin içinde kaldıysa ondan olmuş olabilir annemdede var açık balkonda haftada bir suluyor çiçekte açtı sağlıklı zaten yapraktan çelikle bile büyüyor sizde isterseniz çürükleri ayıklayıp dış balkona koyun eğer suyu çekilmediyse bir hafta sonra sulayın hemen köklenmeye başlıyor. Tabii bu benim acizane tavsiyem daha doğru bilgiyi uzman arkadaşlardan alabilirseniz daha doğru olacaktır. Görüşmek dileği ile sağlıklı günler dilerim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|