![]() |
|
![]() |
#691 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-02-2009
|
Merhaba yener bey bu Echeverialar cicek uzattıgı sapındanmı cıktı nasıl bir gelişim gösterdi paylaşırmısınız .Bende cok begendim güle güle keyfini sürün . |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#693 |
Ağaç Dostu
|
Sayın iris41 Echeverianın sizin için fotoğrafını yeniden çektim.Yavrunun gelişimini daha iyi gözlemliyebilirsiniz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#694 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkürler yener bey zahmet oldu bende de bu echeveriadan var henüz yavru görmedik .Şimdi daha bir merakla bekliyor olacagım bu güzeligi ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#695 |
Ağaç Dostu
|
Çiçeklerini de yavrularını da görürsünüz inşaAllah. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#697 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bu Echeveria'ların (echeveria Ikebana style naturally) olabileceğini yabancı bir siteden öğrendim.Fakat tam emin değilim,sizin dediğiniz gibi çaprazlama bir türde olabilir. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#699 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 03-06-2012
|
Yener Bey merhaba, Şu an 9. sayfadayım, ama ben bu sukulent dünyasının bu kadar geniş olduğunu bilmiyordum, sayenizde görmüş oldum. Her birisi birbirinden harika ve siz ne kadar büyük bir emek ve sevgiyle bakıyorsunuz bitkilerinize. Tebrikler ve ellerinize sağlık. Ben henüz düştüm ben bu derde o yüzden biraz heyecanlı hareket etmiş olabir, belki size bir özel mesaj göndermiş olabilirim. Lütfen dikkate almayın. ![]() Saygılarımla, |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#700 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#701 |
Ağaç Dostu
|
Çiçeklerinin açmasını dört gözle beklediğim Stepelia Grandiflora en sonunda bu gün bana pazar sürprizi yaparak çiçeklerinin açtı: ![]() ![]() ![]() ![]() Bu da sırasın beklemekte: ![]() Düzenleyen yener.T : 19-11-2012 saat 09:38 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#702 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Hepsi de harika Yener bey dün bende İstanbul ağaç ve peyzaja gittim kaktüslerde pek çeşit kalmamıştı bir saksıda 3 çeşit yılbaşı çiçeği ve Sedum sieboldi varigate alabildim sizin sedumlar harikalar güle güle büyütün ayrıca echeveri ve yavrularının görüntüsü harika bendede aynısından var ama hiç yavru görmedim daha. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#705 |
Ağaç Dostu
|
İpek hanım siz haklısınız yeniden kontrol ettim.Stepelia grandiflora olduğuna kanaat getirdim ve düzelttim.Bilgiler için teşekkür ederim. Düzenleyen yener.T : 19-11-2012 saat 09:44 Neden: isim değişikliği |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#711 |
Ağaç Dostu
|
Yener bey, gerçekten çok güzel olmuş, çok beğendim ben de. Güle güle kullanın. Artan bitki çeşitliliğinde ben de düşünüyorum doğrusu. Normal cam galiba sizin ki, bir de siyah görünenleri var. Çevremde hep siyah yapıyorlar balkonları, bir çok kişiye bunun bitkilere nasıl yansıyacağını sordum ama bilmiyorlar. Siz böyle bir araştırma yaptınız mı acaba? Benim balkonumda komple güney cephe olduğu için, normal cam cephenin yazın sera etkisiyle aşırı sıcak olmasından korkuyorum, öte yandan koyu renkli camlar da bitkiler için olumsuz etki yapar mı, henüz cevabını bulamadığım sorulardan... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#712 |
Ağaç Dostu
|
Yener bey balkonunuz harika özelikle kaktüs rafınıza bayıldım Ailecek güle güle keyfini sürün . |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#713 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 10-11-2010
|
balkon gerçekten harika olmuş maşallah dolu dolu ve bir o kadarda güzel. sizden rica etsem #707 nolu mesajda Pleiospilos nelii yeni almışsınız sanırım fiyatını ve nerden aldığınızı sorsam söyler misiniz? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#714 |
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
Giriş Tarihi: 05-05-2007
|
Yener bey,Kutluyorum sizi, balkonunuz çok güzel ve saksı adedinde beni geçmişsiniz .Bu demektir ki ; ben biraz daha çiçek (tabiiki crassula gollum ve crassula ovata) alabilirim. Çiçekleriniz çok güzel ve sağlıklı ,başarılar dilerim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#715 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-09-2008
|
Balkonunuzun yeni haline bayıldım.Hepsi ne kadar derli toplu olmuş.Çok güzel görünüyor. Bu arada Pleiospilos nelii ne kadar harika gelişmiş öyle. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#716 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-07-2011
|
yener bey balkonunuz harika olmuş. Allah güle güle keyif sürmenizi nasip etsin inşallah. İnşallah bir gün benim bitkilerime de nasip olur böyle bir balkon. Kış gelince cam önlerinde yer kalmıyor. Hal böyle olunca da malum, hanımın dırdırı başlıyor ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#717 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
engelliyor.Yazın ise camlar katlanarak tamamen açılıyor ve fazla sıcak olmayacağını düşünüyorum.Selamlar. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#718 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Mammillaria ile beraber 25.00 tl verdim.Selamlar. |
|
![]() |
![]() ![]() |