![]() |
|
![]() |
#511 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-07-2010
|
Yener bey ''Tanquana hilmarii'' çok güzel ve enteresanmış güle güle büyütün,çiçeklerini görün(bizde bu vesileyle görmüş oluruz) ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#512 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 31-05-2011
|
Size en kısa sürede sevgilerini göstermeleri dileği ile.. Bende de Espostoa lanata ve Espostoa melanostele mevcut. Fakat bende ki isimleri farklı.. Sanırım yanlış adlandırmışım. Etiketlerini bu akşam düzelteceğim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#514 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
selamlar. Tanquana hilmarii (Syn: Pleiospilos himarii) |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#515 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Selamlar. Espostoa melanostele - Google'da Ara espostoa lanata cactus - Google'da Ara |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#517 |
Ağaç Dostu
|
Sayın yener bey, verdiğiniz linki kontrol ettim ![]() Sayın AizoaceaeFAN'ın açıklamasını yaptığı bu sayfada ve şu mesajı ile Sayın İnceefe'nin bu sayfadaki şu mesajını örnek gösterebilirim. Benim, bitki budur diyecek kadar bilgim yok. Araştırdığım zaman ortaya çıkan sonuçlar bunlardı ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#520 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 01-04-2011
|
Merhaba Yener bey,köklendirmek için diatomite ektiğim bitkiler var. Sulamasını nasıl yapmalıyım? İlk kez deniyorum,bilgilendirirseniz sevinirim.Sağlıkla kalın. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#521 |
Ağaç Dostu
|
Sayın Dansel diatomite diktiğiniz bitkileri çift kap yöntemi ile yani bitkiyi ektiğiniz diatomit dolu kabı ayrıca bir daha büyük bir kabın içerisine oturtuktan sonra suyunu dış kaba koyacaksınız.Daha fazla bilgi için aşağıdaki lingten çift kab yöntemini inceleyiniz. Selamlar. plantsinwater.freeforums.org • Portal |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#523 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 10-05-2010
|
Son fotoğraftaki manzara gerçekten müthiş. Echeverialara bayılıyorum. Yan yana ne de güzel görünüyorlar. Benim henüz sadece echeveria glaucam var. Salonda duruyor hala. Camın önünde ama yine de boyu uzuyor. Yetersiz geliyor sanırım ışığı. Sulamaya başlamalı mıyız artık echeveriaları? İstanbul için vakit gelmiş midir? Sayın Cemo' nun bahçesi gibi echeverialarla dolmuş taşmış bir bahçem olması hayalim var. Umarım hepimizin sukulent hayalleri gerçekleşir. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#524 |
Ağaç Dostu
|
Bitkiler kardeş verdi derler. Bebek verdi demezler. Merak etmişimdir, bu tanımlama nasıl doğdu. Bu kardeşler ayrılır eşe dosta dağıtılır. Tüm Echeveria'larınız kardeşler vermiş.Her şeyin küçüğü sevildiği, bize mutluluk, umut verdiği için yolları gözlenir. Yeni fotografları sabırsızlıkla bekliyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#526 |
Ağaç Dostu
|
Doğum gününüz kutlu olsun Yener bey,nice sıhatli,mutlu,çiçeklerle dolu yıllar dilerim... ![]() (fotoğraf alıntıdır) |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#532 |
Ağaç Dostu
|
Senecio Rowleyanus saksısı ile aynı renk olması çok görsel olmuş. Ellerinize sağlık.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#533 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Crassula cv. BUDDAH'S TEMPLE Succulent Plant Information: Crassula 'Buddha's Temple' Bakabilirsiniz,ne kadar güzeller değilmi?Gördüğüm günden beri gözlerimi alamıyorum ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#537 |
Ağaç Dostu
|
Yener bey Crassula Buddha bulduğum,aldığım an mutlaka sizin içinde alacağım,olmadı çelik bulursam çelikden köklendireceğim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#538 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-12-2010
|
Alıntı:
Sn.ykolko benim içinde benim içinde ..... ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#539 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-05-2008
|
Alıntı:
Görmez olaydım bu Budha tapınağını, bayıldım ![]() İnternetten araştırdım, bulsam tohumlarını alacaktım ama bulamadım. Şuradan sipariş ettim ; Crassula 'Buddhas Temple' succulent Ne zaman elime geçer- geçer mi- bilemiyorum tabi. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#540 |
Ağaç Dostu
|
Gecikmeli olarak doğumgününüzü kutluyorum Yener Bey, herşey gönlünüzce olsun. Echeverialarınız çok güzel gelişmişler, ellerinize sağlık. Bu arada aklıma geldi, kemik ununu deneyebildiniz mi? Umarım olumlu sonuç alırsınız, ben oldukça memnun kaldım geçen sezon. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|