![]() |
|
![]() |
#121 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-04-2010
|
sayfanız hayırlı olsun sedef hanım...bol bol çiçeklerini görün inşaallah...sevgilerimle... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#123 | |
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Alıntı:
Evet güzeller Sevimcim .Artık almıyorum .Gerçekten yer kalmadı evde ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#124 |
|
Çok teşekkür ederim .Daha çok var ama vakit olmuyor yüklemeye ,boş bir zaman bulunca devam edeceğim . |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#126 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-03-2009
|
Yeni güzellerin keyfini doya doya çıkarın ablacığım da, bu sözü vereni çok gördüm, bakalım siz ne kadar sözünüzde durabileceksiniz?(Ben tahmin edeyim ilk büyük markete, veya çiçekçiye girene kadar bu söz geçerli gibime geliyor.) |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#127 |
|
İnşallah sevgili abicim .Sizi sayfamda görmekten mutlu oldum . |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#128 | |
|
Alıntı:
Ne kadar haklı olduğunu pazar günü cevahire gidip koçtaşa uğrayınca anladım ![]() Uslanmayız biz ama bundan bende yoktu ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#129 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Ama bundan bende yoktu. ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#130 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-03-2009
|
Hala göremedim şu sözünüzü unutturan güzeli. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#131 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 09-03-2011
|
sevgili Hhatice, kaktüslerinizin çiçekli hallerini de görmek dileğiyle... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#134 | |
|
Alıntı:
Antalyadan gelen 2 sukulentte gözüm gibi bakıyordum .Çok istediğim beğendiğim bu sukulentler kargodan çıkınca bayram yaptım .Şu anda ikisi de malesef yok .Köksüzdü gerçi ama yinede umutluydum . |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#135 |
|
Koydum resmini Haticem ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#136 |
Ağaç Dostu
|
Sayın Hhatice yeni kaktüsünüz bir Euphorbia lactea aşısı. Umarım kaybetmezsiniz ama kayıp olsa da sıkmayın canınızı. Kayıplar verile verile nerede yanlış yaptığımızı anlıyoruz. Kimisi çürüyor, kimisi kuruyor, kimisine dadanan zararlılar galip geliyor ama nihayetinde hangi tür ne ister anlaşılıyor. Euphorbia lactea fortoğrafında aşı yeri neden bantlı yeniden aşıladınız mı? Bir de normal kaktüs toprağına alsanız sanırım daha iyi olur. Cocohum tarzı bir malzemede dikili sanırım. Su tutma kapasitesi oldukça yüksek ve köklerinden ayırmak bir hayli zor oluyor ama sanırım kaktüs toprağında daha iyi sonuç alınıyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#137 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-03-2009
|
Sayın Hhatice Euphorbia lactea aşı kısmından kopmuşa benziyor. Eğer öyleyse hem alt bitkiyi hem de Euphorbia lactea yı ince birer tabaka halinde birbirlerine temas eden kısımlarından kesip tekrar aşılama yapmanız gerekir. Üst bitkiyi aşıdan sonra saksının tabanından bir bezle veya lastikle bağlarsanız 1 hafta sonra tekrar tutacaktır. İnşaallah sağlıkla büyütürsünüz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#138 |
|
[QUOTE=selenn;773038]Sayın Hhatice yeni kaktüsünüz bir Euphorbia lactea aşısı. Umarım kaybetmezsiniz ama kayıp olsa da sıkmayın canınızı. Kayıplar verile verile nerede yanlış yaptığımızı anlıyoruz. Kimisi çürüyor, kimisi kuruyor, kimisine dadanan zararlılar galip geliyor ama nihayetinde hangi tür ne ister anlaşılıyor. Euphorbia lactea fortoğrafında aşı yeri neden bantlı yeniden aşıladınız mı? Bir de normal kaktüs toprağına alsanız sanırım daha iyi olur. Cocohum tarzı bir malzemede dikili sanırım. Su tutma kapasitesi oldukça yüksek ve köklerinden ayırmak bir hayli zor oluyor ama sanırım kaktüs toprağında daha iyi sonuç alınıyor.[/OTE] Selen'cim tamamen benim dikkatsizliğim .Eve geldiğimde aşı yerinde yumuşama olduğunu fark ettim ![]() 3-4 gün bekledim ve okuduğum kadarıyla bilgilerimle tekrardan kestim .Çürüyen yeri attım .Tahmin ettiğin gibi bantladım .Bu yüzden gidici diyorum .Umarım yaşar . |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#139 | |
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#146 | |
Ağaç Dostu
|
Stapelianthus decaryii... Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#147 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 01-06-2010
|
Oooo Sevgili Hhatice türler artmış, hem de hepsi de sağlıklı görünüyorlar. Kutlarım.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|