![]() |
|
|
|
|
|
#1 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Aslında sorunun cevabı burada vardı, sevgili Jakin. Evet yeni açıyor mu desem açamıyor mu? Tomurcuğun son hali budur. Buruşmaya başladı gibi. ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-05-2015
|
Alıntı:
![]() Sevgili SDurul soğuklardan etkileniyor mu? Hiç bilgim yok bu konuda. Çiçekleri belli bir zamanda mı açıyor, zamansız bir tomurcuk mu? (Sorularla sıkmadığımı umarım.) Umarım güzelce açar, çiçekleri çok görkemli. |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
O tomurcuk tabii ki de döküldü ama leşim yeniden atağa geçti. Şimdilik dört tomurcuğumuz oluşmuş. Bu zamana kadar bu türü yaşatamamış biri için büyük başarı. ![]() Ben bu unlu arkadaşlardan çok bıktım. Bu sefer de fitilli sulamadaki Crassula ovataya konuk olmuşlar. İcabına bakıldı.![]() Çıplak gözle görünmeleri mümkün değil, en azından ben göremiyorum. ![]() ![]() Makro çekimde görünmeme gibi bir şansları hiç yok. ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Hayran hayran sempervivumları seyrederken, ![]() ![]() ![]() Bir de ne göreyim? Hem de bol miktarda. ![]() ![]() Bu mevsimde böyle olursa ilerleyen günlerde nasıl olur, bilemiyorum. ![]() |
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bazı türler bu zararlıya karşı hassas, Sempervivum bunlardan biri olsa gerek. Bir de bu zararlıların çok deli oldukları bir bitki "Yaprak Güzeli". Hızlı gelişen ve sürekli taze sürgünleri olan bu güzel unlu bitten hiç kurtulamıyor zavallım ![]() |
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| crasulla ovata, mammillaria marcosii, mammillaria prolifera, sedum sieboldii, sempervivum |
|
|