![]() |
|
![]() |
#211 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 03-06-2012
|
Yalnız tam bir hazine sandığı, böyle el emeklerini görünce çok hayıflanıyorum kendime. Üşenmeden sıkılmadan kim yapmışsa o kutuyu ellerine sağlık. İçindekileri ben de görmeyi çok isityorum, ben küçükken anneme çeyiz sandığını açtırır başından sonuna hepsini tek tek incelerdim, bir an yine öyle bir ruh haline büründüm ![]() Sağlıkla büyütün hepsini, sevgiler. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#212 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Belli ki size çok değer veren biri yollamış bu sandığı size. Aksi halde neden bu kadar göz nuru döküp, emek versin? Bence sizin de bir hazine olduğunuzu bilen biri ![]() Siz her şeyin en güzeline layıksınız. İyi günlerde kullanmanızı dilerim. Her gününüz çiçekler kadar güzel geçsin... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#213 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili loveforlife, çok teşekkür ederim, bu güzel sandık için, değer verdiğin için, güzel sözlerin için. Utandım şimdi, çok şey yazmak isterdim ama kelimeler yetmiyor. Asıl değerli olan sizsiniz ve her şeyin iyisine, güzeline siz lâyıksınız. Ellerine, gözlerine, o güzel yüreğine sağlık. Sevgiler... Arkadaşlar merak ediyordu, işte hazine sandığının içinden çıkanlar. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Süs narının tohumları da ekildi. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#214 |
Ağaç Dostu
|
Nevsune'cim, bombycina va diğer bazı bitkilerim henüz balkonda.Açmasını hiç beklemiyordum, bakalım sağ selâmet açacak mı? Yılbaşı kaktüsüm de dışarda, içeri koyarsam tomurcuk dökeceğinden korkuyorum. ![]() Sevgili günebakan, hepimiz aynıyız demek ki, günde belki yüz kere tomurcuk kontrolü yapılıyor. ![]() Graptopetalumdan bir kaç saksı oldu, birini dışarıda bırakıp deneyeceğim. ![]() Sevgili Denizardacan, çeyiz sandığı karıştırmak, kız çocuklarının hep yaptığı şey, kızım da açar açar içindekileri yeniden yeniden düzenlerdi. Hatırlattınız. ![]() Sevgiler... Dün gelin çiçeğime kavuştum. Sayın Tamaşa'ya teşekkürlerimle... ![]() Crassula lycopodiodes tomurcuklanmış, sevindim. ![]() Sedum sieboldii dipten sürgünler vermiş. ![]() Altı aydır tutan ama hiç bir gelişme göstermeyen yılbaşının sevimli sürgünü. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#216 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
syüksek ![]() Düzenleyen syuksek : 05-12-2012 saat 12:38 |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#218 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Sdurul Abla, sedum sieboldiinin çiçekleri bittikten sonra, dallar kendi kendine mi kuruyor, ya da kesmeli miyim? Dipten kesmeyi düşünüyorum, bitki bitlerinden kurtulamıyorum bir türlü... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#220 |
Ağaç Dostu
|
Keseyim en iyisi, çünkü dipten yeni sürgünler belirmeye başladı. Onlara da bitki biti bulaşsın istemiyorum. (Avatarınızdaki uğurböceğini ödünç alabilir miyim, bitki bitleriyle besleniyormuş galiba. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#221 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili sdurul, Lütfen yanlış anlamayın. Denizardacan'ın söylediklerinin altına ben de imzamı atarım anlamında yazmıştım yoksa adımı yanlış yazmışsınız anlamında değil. Bahçenize aboneyim ama bu başlığınızı yeni gördüm. Ellerinize sağlık, cemonun fideleri sizin sevgi dolu elinizde hemen toparlanmışlar. Sevgiler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#222 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili syuksek, yanlış anlamadım da mesajınızdan sonra nickinizi yanlış yazdığımı fark ettim. Onu hatırlattınız sandım. Yanlış yazımlara takmış durumdayım, kendim de yazım hatâsı yapmak istemiyorum. ![]() Güzel sözleriniz için teşekkürler... Sevgiler... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#224 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 13-11-2012
|
Çook güzel açmışlar, ne güzel yeni yıla böyle renkli renkli gireceksiniz, kendi çiçeğim bu denli güzel çiçek açmış gibi sevindim inanın ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#226 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Papağan, Sevgili ipektuğçe, Beğendiğinize sevindim. ![]() Sevgili sakdag, sizin için ekliyorum. ![]() ![]() Kalanchoe fedtschenkoiler nihâyet açmaya karar verdiler. Variegata olanın tomurcuğu. ![]() Bu da bir diğerinin çiçeği. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#227 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-01-2012
|
Sayfanız çok eğitici, öğretici ve heveslendirici. ![]() Umut veriyorsunuz tecrübelerinizi anlattığınız paylaşımlarınızla. ![]() Düzenleyen Sudenur : 12-01-2013 saat 01:37 Neden: kelime hatası.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#228 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() 29 Kasım'dan beri bekleten, mammillaria bombycinanın ilk çiçeği bugün açtı. ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#231 |
Ağaçsever
|
Merhabalar Sayfanız yine cıvıl cıvıl içim açıldı Çok teşekkürler bu güzellikleri bizimle paylaşıp günümüzü aydınlattığınız için |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#232 |
Ağaçsever
|
Bu fotoğrafı biraz önce çektim, Sizinle paylaşmayı o kadar çok istiyordum ki... Umarım beğenirsiniz |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#233 |
Ağaç Dostu
|
Hiç beğenmez olur muyum, sevgili Papağan. Ne güzel, her yerinden sürgün vermiş. ![]() Gurbete gelin verdiğim kızımdan haber almış gibi oldum. ![]() Menekşeleriniz de, çok güzel görünüyor bu arada. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#234 |
Ağaçsever
|
Çok teşekkür ederimm.. O kadar uzun süredir size göstermek istiyordum ki, kısmet işte ![]() Çiçeklerini birlikte görelim lütfen, tomurcuğunu yakalarsam eğer ki eminim müthiş bir görünümü olacak, zira bunca naz ![]() Menekşemi beğenmenize sevindim, Sizin güzellerinizin yanında biraz mütevazi kalıyoruz biz. Uzun bir süredir benimle ama inanır mısınız 2 yıl resmen süründürdü beni bir tomurcuğunu göstermek için, şimdi maviş maviş takılıyoruz birlikte, aman nazara gelmeyelim ![]() Ben size çok teşekkür ederim, içimi umutla dolduruyorsunuz.. Elinize emeğinize sağlık |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#235 |
Ağaç Dostu
|
Bugün havayı güzel görünce bazı kaktüs ve sukulentleri balkona aldım. Bir kaç fotoğraf çektim bu arada. ![]() Paskalya çeliğim bir yılda bu kadar büyüdü, sanırım tomurcuklanmış. ![]() ![]() Delosperma cooperi. ![]() Mammillaria marcosii tomurcuklanmış. bende ilk açışı olacak. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#238 |
Ağaç Dostu
|
Baharla birlikte biraz canlandılar, kocaman olmalarını sabırsızlıkla bekliyorum. ![]() Üçü de ayrı ayrı ve çok değer verdiğim üç arkadaşımın hatırası. Çoğaldıklarında ben de paylaşacağım. ![]() ![]() ![]() ![]() Yağmur suyunu içtikçe güzelleşiyorlar. Bir de açsa. ![]() ![]() Sempervivumla birlikte kışı açık balkonda geçirdi. Sedum album. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#240 |
Ağaç Dostu
|
Evde ne kadar sukulent varsa hepsinden küçücük birar parça alarak hepsini bir araya diktim. Saksı olarak inşaat artığı mermer evye kullandım. Bakalım hangisi ne kadar gelişme gösterecek? ![]() Pamuklu sempervivum yavrulamış. ![]() ![]() ![]() Sedum sieboldii. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Etiketler |
crasulla ovata, mammillaria marcosii, mammillaria prolifera, sedum sieboldii, sempervivum |
|
|