![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
Aileye yeni katılan sukulentlerim. Önce kaktüsler; Aporocactus flagelliformis ilk gördüğüm andan beri çok istediğim bir kaktüs. Gördüğüm her uzun kaktüste olduğu gibi aşağıdaki kaktüsüde tezgahta görüp elime almam arasında saliseler geçmiştir. Başka bir deyişle üzerine atlamış oluyorum Daha önce Cleistocactus winteri' de yaşadığım yanılgıyı şimdide alttaki kaktüste yaşadım. Aporocactus bir yana bu da çok hoş. Chamaecereus silvestrii ![]() ![]() Farklı renk ve dokuda güzel bir kaktüs. Gymnocalycium stenopleurum ![]() ![]() Çiçeklerini çok sevdiğim geniş bir ailenin üyesi. Her çeşidini arıyorum. Astrophytum asterias ![]() Düzenleyen sariefe : 21-08-2011 saat 11:02 |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
Sırada kaktüs olmayan sukulentlerim var. Haworthia çiftliğime katılacak iki yeni üye. Oldukça güzel bitkiler. Önce tek tek; Haworthia cuspidata ![]() ![]() Haworthia cv. rose green ![]() ![]() Bu da Haworthia çiftliğimin son hali Önde ve ortada iki bitkilik yerim daha var. Bakalım arsa sahipleri neler olacak?![]() Saygılarımla... Düzenleyen sariefe : 29-05-2013 saat 16:12 |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Sayın Sariefe, Aporocactus flagelliformis diye tanıttığınız kaktüs Chamaecereus silvestrii. Aporocactus daha ince dallı, dikenleri daha uzun ve tüy gibidir. Karşılaştırırsanız daha iyi göreceksiniz. Benim başlığım altındaki 1 nolu mesajdaki ilk fotografa bakabilirsiniz. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Kaybettik
|
Chamaecereus silvestrii bende varmış Aporocactusumda varmış çok mutlu oldum. Ama Aporocactus flagelliformismi onu bilemem. İsimler uzayınca farklılıklar oluyor malum Sizi burada görmek güzel Mustafa bey ![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ederim Sevim ablam, sizinkininde fotoğrafını yükleyin başlığınıza bakalım.. |
|
|
|
|
|
#6 | ||||
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Saygılarımla... Alıntı:
Sevgiler... Alıntı:
Sevgiler... Alıntı:
Güzel sözlerinizle beni çok mutlu ettiniz. Bu sözler de sizin yüreğinizin bir yansıması gibi. Ayrıca sözünü ettiğiniz buluşmadaki ikramlarınız da bunun başka bir kanıtıydı. Elinize yüreğinize sağlık. Ailenize selamlar. Sevgilerimle... Düzenleyen sariefe : 11-05-2011 saat 00:58 |
||||
|
|
|
![]() |
|
|