![]() |
|
![]() |
#213 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-04-2010
|
Çok merak etmiştim çiçeğini...Çok güzelmiş çok...muhteşem bir şey... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#214 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-04-2010
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#219 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 19-05-2011
|
echeverianiz baya büyükmüş sevgili fund@, ne kadar güzel benim echeveria o günleri gorene kadar 2-3 sene gecer ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#220 |
Ağaç Dostu
|
yok yok çok hızlı büyüyor echeveria ve yavru vermeye başladı bile.. enlemesine büyüdüğü için saksısını biraz büyük tut, yoksa sığmayacaktır bir süre sonra. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#224 |
Ağaç Dostu
|
Çiçekleriniz ve çekimler çok güzel Sayın Fund@. Bazı kareler insana seradaymış gibi hissettiriyor. Tohum kesesi ise bu yaz çatlayacak. Uçuşmalarını istemezseniz, grip maskesi gibi bir kumaşla korumaya almanızı öneririm. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#225 |
Ağaç Dostu
|
Notocactus Submammulosus V.Pampeanus
Teşekkürler PlentyPlant, beğenmenize sevindim. çektiğim resimleri 2 gündür bekletiyorum yükleyemedim. kaktüsümün tomurcuklarının ilk gün biri, 2. gün ikisi açtı..bugün hava kapalı olduğu için geldiğimde kapalıydılar ama 3. tomurcukta açmak üzere. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#227 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2011
|
Sevgili Funda herbiri birbirinden güzel maşallah..... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#230 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili fund@ sayfanızı tekrar gezeceklerim arasına eklemiştim ve ilk sayfadan başlayarak bir kez daha gezdim. Gerçekten güzel bir koleksiyon oluyor. Sonuna geldiğimde ise yukarıdaki güzellikle karşılaştım. Maşallah diyorum. Kaktüsünüz çok güzel bir görüntü sergilemiş. Ellerinize sağlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#231 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#232 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 06-06-2011
|
Funda Hanım bitkilerinize bayıldım, hakikaten çok hızlı ve sağlıklı gelişmişler. Aman nazar değmesi, maşşallah ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#233 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#234 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili fund@ küçük saksıların önerildiği doğrudur. Bunun arkasındaki mantık ise saksı büyük olduğunda toprağın bol olması yüzünden bitkinin toprak altında çalışması ve enerjisini o yönde harcamasıdır. Bu da toprak üstü gelişimi yavaşlatır. Saksı küçük olduğunda ise tam tersine toprak altı faaliyet öncelik olmaz ve enerji toprak üstüne yönlendirilerek hızlı büyüme sağlanır. Tabi ki büyüme için gerekli besin takviyesi yapıldığında ![]() Saksılarınızın büyüklüğü benimde dikkatimi çekmişti. Fakat büyümeden ziyade kapladıkları yeri ve toprak ihtiyaçlarını düşünmüştüm. Çünkü benim en büyük sıkıntım kaktüslere uygun toprak bulamamak. Siz bu konuda neler yapıyorsunuz? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#235 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#237 |
Ağaç Dostu
|
Fotoğraf makinasını icat edenin eline sağlık diyelim o zaman. Çiçeğiniz bu sayfada ölümsüzleşti. Açar açar bakarız ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#239 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2011
|
Sevgili Funda kaktüsün çiçegi çok güzelmiş maşallah ellerinize saglık... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|