![]() |
|
![]() |
#152 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-03-2009
|
Satı hanım lithops çok güzel bakımına dikkat edin ben bütün lithoslarımı kışın su verdiğim için kaybettim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#153 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili ozbey, çok teşekkür ederim, umarım daha güzelleri senin olur. Sevgili Hatice, çok sağol aynen bende bir tanesini kardeşim getirdi suyu çok vermişim bir haftada kuruttum, aslında çürüttüm bu ikinci umarım bunu çürütmem sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#156 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 14-01-2010
|
Kaktüsleriniz çok güzeller. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#158 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 14-08-2011
|
anne çok güzel çok begendim.Maşallah.... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#160 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Şiir, çok teşekkür ederim. Sayın serilaaa, çok teşekkürler çok sevindim banada çok sağlıklıymış gibi gelmedikleri için çok üzülüyordum saygılar. elifsena sanıyorum anne çiçeği demek istediniz, çok teşekkürler o benim için çok değerli çünkü annemden kaldı sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#168 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#170 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-07-2006
|
Sieboldii müthiş...Harika görünüyor.Yeni bebişler hayırlı olsun. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#174 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() En genişinden hemde ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#175 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili ardabora, bu sedum belki bir yerlerde okumuşsundur ben annemden kaldı diyince, sevgili Vildan Sönmez o zaman bunun adı anne çiçeği olsun dedi ve dikkatinizi çektimi bilmem herkes anne çiçeği diyor, bu sedum 25, 26 yıla yakındır bende, saksısı kırılıp çürürse saksısı değişiyor, birde susuz koymuyorum, onun dışında annemden olduğu için galiba bu kadar canlı ve güzel olup beni mutlu ediyor sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#178 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Ve inşallah biz de sevdiklerimize ve bizi sevenlere böyle güzel bitkiler bırakabiliriz. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|