![]() |
|
![]() |
#93 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili acemifüsun,çok teşekkür ederim. Sevgili hatice hanım,çok sağol arkadaşım karışık saksıları bende çok seviyorum hem görüntü olarak hemde sanki daha iyi korunuyorlar gibi geliyor bana, 67 nolu mesajdaki sukulenti Bodrumdan getirmiştim yazın adını bilmiyorum Güngöre başvurmalı ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#94 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-09-2010
|
Çok güzel olmuşlar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#96 | |
Kaybettik
|
Alıntı:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#97 |
Ağaç Dostu
|
Aeonium decorum sanırım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#104 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-10-2010
|
Canım Satı Hanımcım, sizin kaktüsleriniz ve sukulentleriniz yanında benimkilerin lafı mı olur ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#105 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Sevgili satı hanım Echeveria maşallah. Bu gün şitdetli fırtına nevarsa alıp götürmüş çok üzgünüm ne kaktüs nede çiçekler kalmış. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#106 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili sariefe, çok teşekkürler iltifat ediyorsun. bettyycim,canım çok teşekkürler sağlıkla büyüt, görüşmek üzere. Sevgili sevim4, çok üzüldüm çok geçmiş olsun, benden istediğin ne varsa göndereyim sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#107 | |
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Alıntı:
Satı'cım maşallah çok güzel olmuş .Arkadaşımın eli neye değerse güzel oluyor.Çiçekler senin onları ne kadar sevdiğini iyi biliyor. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#108 |
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Satı'cım benimkide tomurcuk yaptı .Tekrar teşekkürler güzel arkadaşım . |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#111 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili bahtiyar02, çok özür dilerim mesajını farketmemişim yeni gördüm, çok teşekkür ederim sevgili kardeşim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#114 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili sariefe, sevgili sonerordo, çok teşekkürler, bunu bana kızkardeşim(Güngör Salman)almıştı hatta bir kaç çeşit daha var, aşıyı ben yapmadım sanırım alınan yerde aşılanmış. Bence bunlar kızımın odasında onun sevgisinden bu haldedir ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#115 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-10-2010
|
Sayın Satı Uğurtgan, kaktüsünüz çok güzel açmış maşallah, bir aşı olarak iyi gelişmiş. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#117 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Maşallah ne güzel çiçeklenmişler Satı'cığım ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#119 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-06-2010
|
Sevgili Satı Hanım, gözünüz aydın. Çok güzel görünüyor, tomurcuğuna bakınca sanki kırmızı olacakmış gibi görünüyor ama turuncu açmış çok hoş. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|