![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 31-05-2011
|
Sayın Sevim.K, Çiçek açan kaktüsünüzü ilgisiz biri görse, kuruduğunu zanneder, hatta çoktan vedalaşır. Kaktüsler görüntüye aldanmamızı bize öğretiyor. İçlerinde ne cevherler taşıyorlar. Saygılarımla... |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Kaybettik
|
Sn MKurdoğlu; hoşgeldiniz kaktüslerimin arasına. Aramıza katılan her yeni kaktüs dostu yeni bir heyecan bizim için, yeni bir mutluluk bizim için. Merak içerisinde kaktüslerinizi bekliyoruz. Selamlar![]() |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Kaybettik
|
Alıntı:
Kocaman bir özür sn MKurtoğlu, bu mesajınıza yanıt vermemişim hoşgeldiniz derken ![]() Çiçek açan kaktüsümün görünüşü biraz da fotoğrafın kalitesinden ya da kalitesizliğinden. Güzel çekim yapamamışım. Ama öyle olmasa bile haklısınız gözden çıkarmazdım bir çırpıda. Kaktüsler sandığımızdan daha dayanıklı, daha güçlü, daha savaşkanlar, dirençliler. Belki de bu nedenle seviyorum kaktüsleri. Bana güç veriyorlar ![]() |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Kaybettik
|
Samet çalışmalara başlayacağım ama çok acele etmek istemiyorum. Şu an için sağ taraftaki dalı gözüme batıyor. Tepedeki minik boşluk. Yapraklar biraz daha büyüsün o çıkıntıyı keseceğim sadece daha sonra uzman görüşüne başvururum ![]() |
|
|
|
![]() |
|
|