![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevim hanım iyi akşamlar,sayfanızı görünce ilkten bende şaşırdım,acaba başka yere mi yazdım diye düşündüm.Çook güzel olmuş uzun saksılarda bilhassa sukulentler daha azametli görünüyorlar. Ellerinize sağlık.Benimkileri küçük saksılarda raflara yerleştirmekle uğraşıyorum.Sağlıklı ve huzurlu günler dilerim. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Kaybettik
|
Sevgili Selehattin 67 teşekkür ediyorum. Aslında daha iyi çalışmaları hakediyorlar kaktüs ve sukulentlerim ![]() MİRBEcim teşekkür ediyorum. Niye gelmeyeyim benim gelmemle mutlu olacaksa sukulentlerin. Benim yaptığım bir parça balkona nefes aldırmaya çalışmak. Sevgili hanndan ne demek kusura bakmak. Olur mu öyle şey ) Ustalarımızla kıyaslanmayacak sayıda ve güzellikteler benim miniklerim. Beni mutlu ediyorlar zaman zaman çiçeklenerek. Bazan küsüp ölebiliyorlar o zamanda çok üzülüyorum böylece anlaşıp gidiyoruz![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Kaybettik
|
Yener bey bu kez güzellik arka planda kaldı doğrusu. Gelecek sukulentler var. Kış bastırmadan küçük saksılarından almam gereken kaktüsler var. Boş balkon saksılarım vardı bir kaç tane haftasonları fırsat buldukça onları bir araya toplayıp saksı kalabalığını azaltacağım kış çıkıncaya kadar. İşin estetik boyutunu yaza düşünebileceğim ancak. Çünkü yaza kadar kendime ve bitkilerime ayıracak çok az zamanım olacak. İnşallah sağlık içinde bu zamanları geçirebilirim ![]() |
|
|
|
![]() |
|
|