![]() |
|
![]() |
#26 |
Kaybettik
|
Hoşgeldiniz GuneSunar ![]() Sayfama ilgi göstermeniz ne hoş, zaman zaman ihmal etsem de seviyorum ben o sayfayı. Burada gördüğünüz onlarca, yüzlerce sayfadan ilgi duyduklarıma ara ara bakmayı, okumayı, öğrenmeyi. Siteye üye olduktan ve yabancılığınızı, acemiliğinizi attıktan sonra görüyorsunuz ki burada bir çok bölümde bir sıcaklık ve samimiyet, bir aile havası var. Siz de o ailenin bir üyesi olmayı arzu ediyorsunuz. ![]() Ben kaktüs ve sukkulentleri seviyorum sizin de ilgi duymanız çok güzel. Bitki alanımı sadece sukkulentler ve kaktüslerle sınırlandırıncaya kadar onların yanısıra çok çeşitli bitkilere de baktım ve büyüttüm. Bir kaç yıldır sağlık sorunlarım özellikle kış aylarında zorladığı için çok fazla ilgilenemiyorum. Kaktüs tohumlarınızdan çıkan miniklere kışın içerde baksanız daha iyi olur. Benim kapalı balkonda duruyor çünkü bu bitkilerim iklime ve bulundukları yere alıştılar. Ama yine de dikkat etmek gerekiyor. Kayıplar yaşıyorum maalesef. Fotoğraf için teşekkürler umarım sağlıkla büyütür ve yine paylaşırsınız, sevgiler |
![]() |
![]() ![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|