![]() |
|
![]() |
#391 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#392 |
Kaybettik
|
İnşallah sevgili zenfree ![]() ![]() İki üç tane sepetim var bekliyor. Onlarla bir düzenleme yapmak istiyorum. Sıraya konmuş birkaç iş var. Hamlaşmışım ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#393 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-07-2006
|
Taşları merakla bekliyoruz. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#394 |
Kaybettik
|
Oğuzhan bende bekliyorum ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#395 |
Ağaç Dostu
|
Sayın SevimK iyi günler dilerim.Kaya bahçesine merak saldığınızı görüyorum.Sedumlarla çok güzel oluyor.Fakat minik sedumları bulmak zor.Sizde olduğunu görüyorum.Başarılar dilerim.Sağlıklı ve mutlu günler sizin olsun.Selamlar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#396 |
Kaybettik
|
Yener bey teşekkür ediyorum. Doğrusu öyle çeşitli sedumum yok, yerörtücülerim maalesef ![]() Acemi çalışmalar güzel olursa daha farklı şeyler denerim artık. Hele kendimde bir görebileyim ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#399 |
Kaybettik
|
Euphorbia milli. Büyük olan kırmızı çiçek açıyor. Sn Ayhan Moran göndermişti. Önde küçük bir tane daha var tek dal çelik gözüne bakıyorum büyüsün diye çok sevgili arkadaşıma sözüm var minikte olsa bir dal versin göndereceğim ![]() Kenarda bir çelik daha var onunda rengini bilmiyorum. İnşallah aradığım renklerden biridir. Tepesinde minicik yapraklar çıkacak galiba tutuyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#401 |
Kaybettik
|
Bodur kılıç, echinopsis, yılbaşı çiçeği. Echinopsisimde unlu bit olmuştu. Zor temizledim. Zaman zaman yine kontrol ediyorum tekrarlamasın diye. Aşırı yağmurlu dönemde sardı. Nemli havaların etkisi oluyor sanırım unlu bitte. Arkadaki yılbaşım kışı balkonda geçirirken yaprakları kızarmıştı. Sn karacanın uyarısı üzerine kök kontrolü yaptım çürüme yoktu. Yeniden diktim. Yavaş yavaş yeşile dönüyor yapraklar. Doğrusu bozulsa üzülürdüm oldukça gelişmiş bir bitki çünkü. Küçük saksıdaki yılbaşılar üç dört kök. Çelikten köklendirdiklerim. Onları bu sonbaharda daha büyük saksıya alacağım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#402 |
Kaybettik
|
Bugün minicik bir atlasım daha oldu. Okulumuzdan çiçekleri çok sevdiğini bildiğim bir arkadaşıma evdeki sakız ve top sardunyalarımdan götürmüştüm. Kocaman olmuş, köklü ve rek renk çelikleri görünce mutluluğunu görmeliydiniz ![]() Ertesi gün okula elinde bir poşetle geldi. Bir iki çeliğin yanında birde pembe çiçekli atlas. Canım benim rengini göreyim diye dökülmüş çiçeğide saksıya koymuş. Saksıyı görünce nasıl gösterdiysem sevincimi oda şaşırdı. Sesimi duymadıklarına şükretim delirmiş bu diyebilirlerdi doğrusu ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#410 |
Ağaç Dostu
|
Sevim Hanım Bu günlerde foruma sadece söyle bir bakıp, çıkıyorum. Tradescantianın böyle güzel büyümesine çok sevindim, sizi çok sevmiş anlaşılan.. O alışverişimizden bende sadece kalp kalbe karşı yaşıyor. Diğerleri hep bozuldu. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#417 |
Kaybettik
|
Teşekkür ediyorum sn PlentyPlant ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#418 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 01-06-2010
|
Bütün el emekleriniz harika. Elinize sağlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#419 |
Kaybettik
|
Bu yıl ısrarla çiçeklenmiyor kaktüslerim olsun dedik çiçeklenmedikleri için sevmekten vazgeçmeyiz değil mi ![]() ![]() Ailemizin yeni üyeleri |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|