![]() |
|
![]() |
#11 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-03-2009
|
Sayın gülenmelek teşekkürler. Yandaki bitki Pseudolithos. Onun da çiçekl hallerini yakında sayfamda görebileceksiniz. Sayın zenfree teşekkürler, çiçekler birkaç gün açık kalıyor. Kokuları da var ama keskin değil. Araya yağmurlu günler girmişti diğer tomurcuklar malesef açamadı. Sayın lir teşekkürler, daha bir çok farklı bitki yakında sayfamda olacak. Sayın zafer1326 çok sağolun, sizlerin çiçeklerine de maşaallah. Sayın selis gerçekten muhteşemler, kokuları da var ama çok değil. Sayın PlentyPlant iyi bir çiçeklenme dönemi geçirdi. Sizin alstonii'nin seneye böyle açacağına eminim. Yerini garipsemiştir seneye mutlaka coşacaktır. Sayın funda teşekkürler, araştırıp buluyorum. Çok özel bitkiler için uğraşıyorum artık. Yakında yenileri eklenecek. Sayın Oğuzhan teşekkürler, yeni ve farklı bitkiler tanıtmaya devam edeceğim. Sayın sonerordo teşekkürler yorumunuz için, 'apple gren'ler çiçekte açtılar. Yakında resimlerini yükleyeceğim. Sayın sariefe teşekkürler, birkaç gün açık kaldılar. Öğleden sonra açıp akşam bitene kadar açık kalıyorlar. Darısı sizin bitkilere. Şimdi çok özel bir Ceropegia türünün çiçekleriyle sizleri baş başa bırakıyorum. Keyifli seyirler... Ceropegia stapeliiformis var. serpentina |
![]() |
![]() ![]() |
|
|