![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
Sayın AizoaceaeFAN ben kaktüslerde sulamayı bir türlü ayarlayamıyorum. Nasıl bir çözüm yolu bulabilirim? En son 2 tane kaktüsümü dipten çürüttüm. Gerçi çürüyen kısımları temizledim ve kalan parçaları köklendirdim ama gene de sulama periyotlarını ayarlayamıyorum. Ayrıca sayın AizoaceaeFAN kaktüslerde nü tür bir gübre kullanmalıyız ve gübreleme periyotlarını nasıl ayarlamalıyım? Çevremde kaktüsler için satılan özel sıvı besinler bulamıyorum. Buna eşdeğer olarak kullanabileceğim farklı gübre isimleri önerebilir misiniz??? |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-03-2009
|
Alıntı:
Gübre konusunda hazır satılan sıvı besinleri kullanıyorum. Eğer yaşadığınız yerde bulamıyorsanız internetten sipariş verin derim. Kulaktan duyma bu bitkilere başka bitkilerde kullanılan gübre ve benzeri şeyler vermenizi tavsiye etmem. Gübrelemeyi ben kaktüsler için baharla başlatıp yazın ortalarına kadar sürdürüyorum. Düzenleyen AizoaceaeFAN : 02-07-2010 saat 11:05 Neden: Ekleme |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Bunlar da bu günün kaktüs çiçekleri. |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevim hanım teşekkür ederim. Elimden geldiğince güzel çekmeye çalışıyorum. Resim boyutları daha büyük yüklenebilseydi çok daha geniş açılardan çok daha fazla bitkiyi çekip yüklerdim. Bu kadarla yetineceğiz artık. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
|
Bugünün çiçekleri mammilariadan, açması an meselesi olan Tavaresia ve Frithia ise sırada. |
|
|
|
![]() |
|
|