![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
Hepsi çok güzel sağlıklı görünüyorlar.. Sevgili sarıefeninde dediği gibi bu eziyet görmüş yavrucakları kimse almazsa talepde olmaz satışta olmaz yavrularda eziyetten kurtulur. Taner bey ve Ünal beyle görüştüğümde ikiside bu yapı marketlerde heba olan kaktüslere yazık olduğunu önlem alınması gerektiğini üzülerek dile getirdiler ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaçsever
|
Yeni yıl öncesi kırmızı çılgınlığı sebebiyle böyle bir şey olabileceği aklıma gelmişti ama ihtimal vermedim. Sevgili sarıefenin yorumunu okuduktan sonra ıslak bir peçeteyle dikenlere dokundum ve evet hüsran...Ben de türü böyle diye sevinmiştim Bundan sonra daha dikkatli olacağıma emin olabilirsiniz. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaçsever
|
gerçekten gözyaşı döktü :(
sabah balkona çıktığımda derece -7 yi gösteriyordu. Naylonun dışında kalan bir sukullentimi hafif donmuş görerek içeri aldım. Nedense aşkın gözyaşlarına bir şey olmayacağını düşündüm ve dışarda bıraktım. Akşam baktığımda ise artık çok geçti Ölürken gerçekten gözyaşı döktü, inanamadım..![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Düzenleyen philis : 30-01-2012 saat 23:08 Neden: fotoğraf yükleme hatası |
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|