agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Kaktüs ve Sukulentler > Üyelerin Kaktüs ve Sukulentleri
(https)

Beğeni Düzeni8017Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 10-07-2012, 15:31   #1
Ağaç Dostu

loveforlife's Avatar

Giriş Tarihi: 21-05-2012
Galeri: 2
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Mete Tiren Mesajı Göster
Gül teyzemin evine ziyarete gittim harika bir gündü tek değildim. Bizim küçük kaktüs sevdalısı peşimdeydi eh Gül teyzemde illaki Zehra'da gelsin dedi, ziyaretimiz iki gün önce gerçekleşti. Fotoğrafları yayınlamak nasip olmadı bu gün sadece o tebessüm fotoğraflarını yükleyeceğim gerisini Zehra yayınlayacakmış

Gül teyzem her şey için teşekkür ederim bu misafirperverlik bu samimiyet hayatımda tanıdığım ender insanlarda var. Bundan sonra bir oğlun daha var

Eklenti 316964
Eklenti 316965
Eklenti 316966
Zehra da abisinin izinden ilerliyor! Hepiniz harikasınız... Yüreklerinize sağlık Mete kardeşim...

loveforlife Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 10-07-2012, 20:34   #2
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 19-09-2010
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi loveforlife Mesajı Göster
Zehra da abisinin izinden ilerliyor! Hepiniz harikasınız... Yüreklerinize sağlık Mete kardeşim...
Hocam Zehra tam benim izimde ilerlemiyor ben uçuk kaçık işlerle uğraşıyorum o daha üsturuplu eh delilik kat sayılarım fazla olduğundan bana yetişemiyor tabi Ne işi var onun gübreyle şunla bunla o alır abisinden toprağını kaktüsünü sukkulentini diker sular abi gübrele der ben gübrelerim hamal çok

Daha yaşımız küçük ama Gül teyzemizden destek aldı durur mu artık ? Ben hiç inanmıyorumda Boynuz kulağı geçecek sanırım bereket versin kulvarlar farklı da pek gözükmez Yüreklerimize sağlık hocam Saygılar

Mete Tiren Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 10-07-2012, 23:54   #3
Ağaç Dostu

iris41's Avatar

Giriş Tarihi: 05-02-2009
Cok hoşuma gitti dostlugun gücü dikenli yollardan gecsede acıtmaz ,bazen engel gibi gözüken hayra vesile olurmuş .
Hayatınız hep cicek cicek olsun

iris41 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 02-01-2013, 16:09   #4
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 23-01-2012
Sevgili Gül ablam. Herkesler abla-teyze diye hitap etmiş, ben de öyle demek istiyorum iznininiz olursa?

Bu nasıl güzel bir sayfadır böyle ablam, kırk bin kere maşallah bitkilerinize ve size, eşim ve kızım televizyon karşısında eğlence proğramları izlerken, ben gözümü ekrana dikmiş kaktüs ve sukulentlerinizi inceliyordum yılbaşı gecesi, neredeyse 2013 yılını sayfanızda karşılamak üzereydim. Sahi, niye öyle yapmadım ki?! Ahh kafam ahh.. )

Dilerim 2013 yılı size sağlık, mutluluk ve bereket, bana da baktıkça mutlu olacağım bol çiçekli günler getirir, sevgi ve hürmetlerimle..

Düzenleyen Sudenur : 02-01-2013 saat 17:31 Neden: kelime hatası..
Sudenur Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 22:00.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025