![]() |
|
|
|
|
|
#1 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-04-2010
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-01-2010
|
Sayın Oki teşekkür ediyorum,tavsiye ettiğiniz yapılabilir ancak 5000m2 alan irili ufaklı 3000 bitki 2000m2 çim alan sulama budama çim biçme yabani ot temizliği ilaçlama zaman zaman teknik aksaklıklar ayrıca memuriyetim devam ediyor işe gidiş gelişim 250 km bitmedi yakup adında papağanım çomar adında benden iri köpeğim ayrıca kapımdan ayrılmayan köpeklerim tonı ve karakız bunlar yetmezmiş gibi iki de minik yavruları,yukarıda anlattıklarım akşam dönüşümü beklerler kısacası zaman ayıramamak, ama yola çıktık rast gele diyelim.selamlar. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-04-2009
|
Keşke İstanbul da yaşasam dedim bunları okuyunca Yücel Bey.. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-04-2010
|
sevgili asuman hanım sizi kutlarım...kaktüsünüze de maşallah...muhteşem görünüyor doğrusu... |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Bir önceki sayfaları okursanız adını öğrenebilirsiniz Sayın C.özdemir ![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 04-09-2007
|
Adını Echinopsis Oxygena diye hatırlıyorum.. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili Bıcırık, c.özdemir çok teşekkürler... Ben bu isim işini öğrenmedim, öğrenemem de artık. Ama daha önceki mesajlarda olması gerekiyor sevgili Günebakan'ın da yazdığı gibi. Sckn de cevap vermiş ama dedim ya bu işte iyi olmadığım için evet odur diyemiyeceğim. Yalnız bizde halk olarak kaynana topuzu adıyla anılır kendileri. ![]() |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Ağaçsever
|
çok teşekkür ederim..başarılı çalışmalarızın devamı dileğiyle saygılar..bahçem olmasa da saksıda kısıtlı alanlarda bitkilerle uğraşmak , konuşmak, eğlenmek su verip büyümelerine bakmak, ki kaktüsümün çiçek açması gibi daha önceden adım adım tanık olmadığım harikalarla hayattan tad almaya çalışıyorum. sn sckn , teşkkür ederim..ismi yazıp aradığımda evet bu diyeceğim fakat isimleri farklı türleri gördüm ; Echinopsis ancistrophora,Echinopsis oxygona,Echinopsis subdenudata,Echinopsis eyriesii(dikkat edince eyriesii ye benziyor fakat çiçekleri benimkinde biraz daha ince),Echinopsis arachnacantha,Echinopsis pojoensis,Echinopsis mammillosa,Echinopsis leucantha ...diye devam ediyor.yani Echinopsis ailesinin bir ferdi imiş.. tekrardan herkese selam ve saygılar.. Düzenleyen c.özdemir : 24-07-2010 saat 18:14 Neden: echinopsis türü üzerinden araştırınca.. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 01-06-2010
|
Sayın Asumandilek hepsi harika görünüyorlar, ellerinize sağlık. |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-06-2010
|
Asuman hanım kaktüsleriniz çok güzel, pembe çiçekli kaktüsünüz çok şeker açmış gerçekten. Hiç bu kadar güzel açan kaktüs görmemiştim. 41 kere maşallah aman nazar değmesin. |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-09-2010
|
çiçeklerinize bayıldım.allah nazardan saklasın. |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevim Hanım, keşke daha önce sorsaydınız, meğer ne güzeller varmış bize gösterecek. Hem de bu zamanda. |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Ağaç Dostu
|
Hepinize tek tek teşekkürler. Hoşbulduk aynı zamanda. ) Gerçekten Artvin' den sonra bi dengem bozuldu. Nerdeyim ben bile bilemedim. Bu sene çok leylek görmüştüm uçarken sanırım ondan. Ayşe hanım, vallahi bu ortadaki beyaz ve üstteki pembe yazında açmışlardı. Kışın açan yazın açmaz mı. Açar açar. |
|
|
|
|
|
#22 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 01-06-2010
|
Sevgili Asumandilek bu ne güzellik böyle maşallah. Gracilisler benim de açtı ama kalanchoe ları bekliyorum bayadır. Artık açsınlar yaa.. |
|
|
|
|
|
#23 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 14-12-2010
|
Sayın asumandilek kaktüsleriniz gerçekten çok güzeller.Özellikle 64 numaralı mesajınızdaki kaktüsün çiçeği muhteşem doğrusu.Yanılmıyorsam aynı türden bende de vardı; ancak acemilik dönemimdi ve ben malesef yaşatamadım.Kaktüslerinizi güle güle büyütmenizi ve bol çiçekler görmenizi dilerim. |
|
|
|
|
|
#24 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#27 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
) Ablacım sen gelecektin ya hani. Bekliyoruz hala...Çok teşekkürler hoşbuldum... |
|
|
|
|
![]() |
|
|