![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 29-05-2010
|
Maşşallah..
Merhaba, sizi gıpta ile izliyorum Maaşşşallah maaşalllah çok güzeller.. Özellikle bu çok güzel kokar, bende de birtane var, bir müşterim çöpe atıyordu kurumuş diye 3 sene önce, eve getirdim 3 sene sonra aynı anda iki çiçek açıyor ve son 1,5 aydır üzerinde çiçek eksik olmadı, hala açmaya 6 tane tomurcuğu var Çiçeğin büyüme anını kameraya almıştım hızlandırılmış şekilde, fırsat bulursam yükleyeceğim,Eklenti 151141[/QUOTE] birde sizden bunun adını öğrenebilirsem bir tane evlat edineceğim, tabi buralarda bulabilirsem. Eklenti 151140 Bu güzellikler için teşekkürler.. |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Teşekkürler sevgili cecey07. Videoyu çok merak ettim şimdi. Umarım izleyebiliriz. Diğer evlatlığa gelince adıyla ilgili bilgi konusunda çok tembelim inanın. Bi araştıralım. Eğer bulamazsanız haberim olsun. Ben size evlatlık göndereyim.. ) |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 29-05-2010
|
Videoyu en kısa zamanda yükleyeceğim Evlatlığı Artvinden buraya kimse sağlam taşıyamaz sanırım, Ama eğer ismini verebilirseniz aramama yardımcı olabilirsiniz )) |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Artvin memleketim evet ama Kdz.ereğli'de yaşıyorum. ) Antalya'dan buraya gayet sağlam yavrular geldiğine göre burdan da gider merak etmeyin. Ama ismini bulalım elbet. Bende çallışayım bakayım. ![]() |
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |