Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Nejla K.
Ben de maşallah diyorum önce... Beğenmenin ötesinde büyülendim resmen... İyi ki kaktüs ve sukulent sayfalarını dolaşmamışım diyorum. Yoksa bu güzellikleri görünce benim kaktüslerimi eklemeye cesaretim olmazdı.Henüz dolaşıyorum ve sizin kaktüs- sukulent sayfanızla başladım. Kaktüsleriniz de çekimleriniz de çok güzel... Huzurla ve keyifle büyütün diyorum. Sevgiler...
|
Aman sevgili Nejla, senin çeyizliklerin bile yeterdi sayfa açmak için. Hiç kendine haksızlık etme. Hele o kaynana topuzu nasıl da mutlu olduğunu haykırıyor öyle. Benimki ilk çiçeğini açacak inşallah. Bu arada benim de leş kaktüsüm ve kaynana dilim çeyizimle geldiler.

) Yıllardır böyle güzel açmamıştı çoğu. Buradaki kaktüs sever dostlarımızla çok müthiş bir enerji alışverişi yapıyoruz bana göre. Yıllardır açmayan kaktüslerim açmaya başladı. Bir de fotoğraf hobimle birleşince çok daha huzur veriyor bana hepsi. Seninkiler de çiçeklenince bizimkilerden farklı olmayacak emin ol. Güle güle büyüt. Sağlıklı, huzurlu paylaşımların olsun inşallah. Sevgiler...