![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Skaraca, paskalyası sizinle aynı dönemde gitti sevgili mrmustinin de. Bakın onunkiler çiçek açmış. Benimkiler de tomurcukta olduğuna göre sizinkiler de verir diye umuyorum. İnşallah bi sürprizde sizdeki yavrumuz yapar belli mi olur. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
|
Yeni, yepyeniydi gün... şu kadardık dün, bu kadarrr olduk bugün. ![]() İlk ikisi kuzenimin, Dileğimin hediyeleri... İkincisi sanırım bir tür sukulent. Yanlız yine her zamanki gibi ben adını bilmiyorum . ![]() Ne çok yakıştınız siz, gönlümün balkonuna bir bilseniz... ![]() ![]() Ve yine sürekli kaktüs kaktüs diye başının etini yediğim çiçekçimin hediyeleri... Her biri ayrı güzel, her biri başka anlamlı... ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 29-05-2010
|
Maşşallah..
Merhaba, sizi gıpta ile izliyorum ![]() Maaşşşallah maaşalllah çok güzeller.. Özellikle bu çok güzel kokar, bende de birtane var, bir müşterim çöpe atıyordu kurumuş diye 3 sene önce, eve getirdim 3 sene sonra aynı anda iki çiçek açıyor ve son 1,5 aydır üzerinde çiçek eksik olmadı, hala açmaya 6 tane tomurcuğu var ![]() Eklenti 151141[/QUOTE] birde sizden bunun adını öğrenebilirsem bir tane evlat edineceğim, tabi buralarda bulabilirsem. Eklenti 151140 Bu güzellikler için teşekkürler.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Teşekkürler sevgili cecey07. Videoyu çok merak ettim şimdi. Umarım izleyebiliriz. Diğer evlatlığa gelince adıyla ilgili bilgi konusunda çok tembelim inanın. Bi araştıralım. Eğer bulamazsanız haberim olsun. Ben size evlatlık göndereyim.. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 29-05-2010
|
Videoyu en kısa zamanda yükleyeceğim ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |