agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Kaktüs ve Sukulentler > Üyelerin Kaktüs ve Sukulentleri
(https)

Beğeni Düzeni434Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 06-05-2010, 10:34   #1
Ağaç Dostu

skaraca's Avatar

Giriş Tarihi: 13-11-2009
Galeri: 39
skaraca, sayfaların her güncellemesinde mutlaka buralara uğramakta Asuman hanım,

97 nolu mesajdaki sizinde belirttiğiniz gibi graptopetalum'a yaprak yapısı itibariyle benziyor. Yapraklardaki morumsu renk ise soğuktan da, güneşten de olabilir. Nedeni hakkında net birşey diyemiyeceğim. Bazı çiçek yaprakları sizinde bildiğiniz gibi soğukta, bazıları ise güneş ışığında kızarıyor veya renk değiştiriyor. Aksi durumda yeşile dönüyor.

Sarı milii üzerindeki fotoğrafta yer alan ise Noel Ağacı olarakta bilinen Euphorbia Tirucalli, linkten ayrı bir fotoğrafı görebilirsiniz.

96. nolu mesajdaki ilk ve son fotoğraf aşkın gözyaşları, yazmaya bile gerek yok. İkinci fotoğraf Crassula Lycopodioides. Bana da sayın Berduray ve Vildan Sönmez hanımlardan geldi ama ne yazıkki ikisinide ben tutturamadım.

97 nolu mesaj üçüncü fotoğraf Opuntia türü, alt tür olarak humifusa ya benziyor. Opuntia Humifusa için bu linkten bakabilir ve karşılaştırabilirsiniz. Ya da bu linkten diğer opuntia türleri ile karşılaştırabilirsiniz.

Düzenleyen skaraca : 06-05-2010 saat 10:35 Neden: *'lı kelime
skaraca Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 06-05-2010, 13:14   #2
Kaybettik

sevim.K's Avatar

Giriş Tarihi: 11-12-2008
Galeri: 6
Üzme kendini oki. Sağlığın huzurun yerinde olsun. Her ne kadar "milli" diye feryat ediyorsak da senin huzurundan önemli değil. Buluruz gün olur be

sevim.K Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 11:34.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025