Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi oki_1655
 ) Asuman Hanımcım vallahi büyük kırgınlıklar yaşadım o yüzden Bursa'ya gitmekten vazgeçmiştim ama dün gece yattım tam uyucakken birden sizlere verdiğim söz geldi aklıma.Sırf o çiçek ve verdiğim söz için gidicem Bursa'ya.Ama size ancak pazartesi ya da salı gönderebilirim.Bursa'dan çiçeği alıp hemen bir yerlere kaçıcam 1-2gün kafamı dağıtmak için en erken pazartesi sabah Kütahya da olurum.Hemen sizin paketinizi kargoya veririm.
|
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi oki_1655
Bu arada sanırım sadece ben yaşatamıyorum heralde şu aşkın gözyaşını.Deliricem artık bana gelen ölüyor...
|
Oki kardeşim, eğer yaşadığın duruma bize verdiğin söz için katlanmak zorundaysan lütfen dilediğin gibi yap. Çiçeklerimizi seviyoruz ve birbirimize nazımız geçiyor ama seni asla zor durumda bırakacak bir şey istemem kendi adıma. Burada içtenlikle paylaştıklarımız çok daha önemli. Dostluk baki olsun, çiçeklerimizi buluruz el birliğiyle.
Bu arada istediğin aşkın gözyaşı olsun bende var ama sevgili cennetbahçesi de göndermiş içinden gelerek sağolsun. Köklendirip göndereyim ben sana en kısa zamanda.
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi sevim.K
Asuman o ne güzellikler yine çatlatıyorsun vallahi  .
Güle güle büyüt cicilerini, sevgiyle 
|
Estağfurullah hocam çatlatmak haddimemi hiç benim. daha güzelleri sizin olsun inşallah.
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Korkut
asuman hanım çok güzel bitkileriniz
güle güle büyütün
|
Çok teşekkürler sevgili Korkut...
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi günebakan
Sevgili Asuman yeni sukulentlerin ve kaktüslerin çok güzel özellikle 2. mesajdaki ilk resim deki Güle güle büyüt Asumancığım onun rengi mor mu yoksa çekimden mi o renk acaba?
|
Sevgili günebakan çok teşekkür ederim. Evet çiçeğin kendi rengi o. Bu sefer makinanın bi suçu yok.

)