agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Kaktüs ve Sukulentler > Üyelerin Kaktüs ve Sukulentleri
(https)

Beğeni Düzeni434Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 03-04-2011, 02:53   #1
Ağaç Dostu

asumandilek's Avatar

Giriş Tarihi: 20-05-2007
Galeri: 87
Yoğun uğraşlarım sonucu artık kaktüs getiren bir çiçekçimiz oldu bizimde. Taner bey'den çiçekçimizin ilk siparişine iliştirdiğim minikler dün sağsalim bana ulaştı. Hepsi tomurcuklu olunca pek mutlu olduğumu tahmin etmeniz zor olmaz sanırım. Sizi minik arkadaşlarımla tanıştırayım artık...

Name:  IMG_3368.jpg
Views: 689
Size:  44.1 KB

Name:  IMG_3356.jpg
Views: 807
Size:  45.8 KB

Name:  IMG_3359.JPG
Views: 748
Size:  48.7 KB

Name:  IMG_3361.JPG
Views: 740
Size:  49.4 KB

Name:  IMG_3362.JPG
Views: 740
Size:  58.3 KB

MKurtoglu ve _Esin_ beğendi.
asumandilek Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 03-04-2011, 02:58   #2
Ağaç Dostu

asumandilek's Avatar

Bitmediii...

Name:  IMG_3360.JPG
Views: 761
Size:  50.5 KB

Name:  IMG_3363.JPG
Views: 703
Size:  44.4 KB

Ve bu da eskilerin kaynaşması. Henüz acemiyim bu konu da ama çalışıyorum.

Name:  IMG_3366-1.jpg
Views: 792
Size:  42.9 KB

Bu arada 1 saat içinde hazırlanıp Cemoyu hazır ve nazır bir şekilde bekliyor olmam gerekiyor. Uyku derseniz tık yok. Umarım toplantıda bir masada sızıp kalmam. ) Heycan mı yaptım ne?

sibelim, MKurtoglu ve _Esin_ beğendi.
Eski 06-04-2011, 02:15   #3
Ağaç Dostu

cemo's Avatar

Giriş Tarihi: 28-04-2008
Galeri: 13
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi asumandilek Mesajı Göster
Bu arada 1 saat içinde hazırlanıp Cemoyu hazır ve nazır bir şekilde bekliyor olmam gerekiyor. Uyku derseniz tık yok. Umarım toplantıda bir masada sızıp kalmam. ) Heycan mı yaptım ne?
Topu bana atın ama, maşallah otobüsten atılacak kadar formdaydın

cemo Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 03-04-2011, 17:40   #4
Ağaç Dostu

Vildan Sönmez's Avatar

Giriş Tarihi: 01-08-2005
Galeri: 1126
Ne sızıp kalması maşallah Zımba gibiydin Asuman.
Yeni kaktüslerin de süpermiş, güle güle büyüsünlar.

Vildan Sönmez Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 06-04-2011, 01:31   #5
Ağaç Dostu

asumandilek's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Vildan Sönmez Mesajı Göster
Ne sızıp kalması maşallah Zımba gibiydin Asuman.
Yeni kaktüslerin de süpermiş, güle güle büyüsünlar.
Sağolasın Vildan ablacım. Acısını çıkardım bugün. )

Beğenilerini eksik etmeyen arkadaşlarıma da sonsuz teşekkürler. Sevgili Sarıefe ve Selenn ben isim konusunda çok iyi değilim. Ne kadar bakıp araştırsam da unutuyorum. Sizler gibi bilen arkadaşların yardımıyla belgelenmiş oluyor böylelikle. Planty plant, mr musti, skaraca gibi arkadaşlarımız da sağolsun bu konuda hemen yardıma yetişyor.

Eski 06-04-2011, 01:47   #6
Ağaç Dostu

huzunperest's Avatar

Giriş Tarihi: 17-11-2007
Galeri: 23
]Kaktüs ve sukulentlerin harika görünüyor asumandilek, hayırlı olsun Bu arada isim konusu geçmişken sana bahsettiğim kaktüs ya da sukulent mi desem, belki onun ismini de bulabiliriz. Sana gelen çelik işte bundan)

Makro çekim olduğu için büyük dursalar da mini mini narin bir şey
Name:  IMG_3797.jpg
Views: 1320
Size:  40.2 KB

Name:  IMG_3798.jpg
Views: 987
Size:  31.2 KB

MKurtoglu ve _Esin_ beğendi.
huzunperest Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 06-04-2011, 01:51   #7
Ağaç Dostu

asumandilek's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi huzunperest Mesajı Göster
]Kaktüs ve sukulentlerin harika görünüyor asumandilek, hayırlı olsun Bu arada isim konusu geçmişken sana bahsettiğim kaktüs ya da sukulent mi desem, belki onun ismini de bulabiliriz. Sana gelen çelik işte bundan)

Eklenti 201248

Eklenti 201249

Aman Allahım muhteşem bişey bu. Mor olması ki her şeyi unutturur cinsten. Sevgili Hüzünperest nasıl teşekkür etsem az. Umarım beni mutlu ettiğin kadar mutlu ol her zaman. Öylece içimden sen geçtin dedin ya zaten o gün ayaklarım yerden havalandı. Her daim sevgiyle kal.

Eski 06-04-2011, 02:32   #8
Ağaç Dostu

Satı Uğurtan's Avatar

Giriş Tarihi: 23-02-2009
Galeri: 14
Alıntı:

Eklenti 201248

Eklenti 201249
Sevgili huzunperest, asumanın tüm gün, elinden düşürmeyip etrafındaki herkesle beraber korumaya aldığı sukulent bu galiba
Bence korumaya değmiş.

Satı Uğurtan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 06-04-2011, 02:40   #9
Ağaç Dostu

asumandilek's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi cemo Mesajı Göster
Topu bana atın ama, maşallah otobüsten atılacak kadar formdaydın
Hahah sana atacam tabi topu kime atacam. Senin formunun yanında benimki ne Allah aşkına. Asuman küflümü kız bunlar? Ahahha. Hala gülüyorum ya. )
Tavşan da iyi espiriydi ama. )

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Satı Uğurtan Mesajı Göster
Sevgili huzunperest, asumanın tüm gün, elinden düşürmeyip etrafındaki herkesle beraber korumaya aldığı sukulent bu galiba
Bence korumaya değmiş.
Yok ablam o efe püskülüydü. Hatice annem getirmiş. Bu başka.

Bu arada sevgili Hüzünperest ilk defa azmettim bi çiçeğin adını buldum sayende. Trichodiadema densummuş bizim mor kız. Onu bulana kadar alfabetik sırayla bütün hepsini inceledim vallahi. Bende olanları kopyalayıp isimlerini de yazdım altlarına. Hepsi sayende oldu.

Name:  J_Trichodiadema_densum.jpg
Views: 1102
Size:  27.6 KB

İnternetten bulduğum fotoğrafı.

Eski 07-04-2011, 20:04   #10
Ağaç Dostu

cemo's Avatar

O efe puskulunden cektigimi ... dan cekmedim ben

Eski 06-04-2011, 01:59   #11
Ağaç Dostu

huzunperest's Avatar

Rica ederim Şimdi mutlu oldum bile. Beğenmene sevindim. Bol bol çiçeklerini görürsün umarım.

Eski 06-04-2011, 03:06   #12
Ağaç Dostu

Vildan Sönmez's Avatar

Giriş Tarihi: 01-08-2005
Galeri: 1126
vaaaaaaaaaay, süpermiş, bir de bonsai mi olmuş ne

Vildan Sönmez Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 06-04-2011, 14:49   #13
Kaybettik

sevim.K's Avatar

Giriş Tarihi: 11-12-2008
Galeri: 6
Alıntı:
Doğru söze ne denir. Asuman parmak ısırtıyorsun artık. Güle güle büyüt hepsini Sevgiler

sevim.K Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 07-04-2011, 02:40   #14
Ağaç Dostu

asumandilek's Avatar

Alıntı:
Benimki de olsun inşallah. Onu minicik bir botun içine ektim. Köklenip bonsai olsun hatta bana yetmez kocaman ağaç olsun inşallah.

Alıntı:
A harfinden mi başlamıştın asumandilek Azmin elinden bir şey kurtulmazmış. Tebrik ederim ve çok teşekkürler sayende ben de öğrenmiş oldum.
Sevgili Satı Uğurtan, ben korumaya alınan sukulenti farketmedim ama görseydim tırnakçılık yapabilirdim iyi ki görmemişim)
Hahha nasıl görmedin. Fotoğraf çekerken bile kimseye emanet edemedim. O kadar bitki aşığının içinde hele Furkan'ın gözleri fıldır fıldır dönerken. Aman Allahım efepüskülüme zeval gelecek diye bırakmadım bir saniye bile. Dillere düştüm baksana onun yüzünden.

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi sevim.K Mesajı Göster
Doğru söze ne denir. Asuman parmak ısırtıyorsun artık. Güle güle büyüt hepsini Sevgiler
Mercüü hocam, çok sağolasın.

Eski 07-04-2011, 12:45   #15
Ağaç Dostu

AizoaceaeFAN's Avatar

Giriş Tarihi: 23-03-2009
Sayın asumandilek, yeni bitkileriniz hayırlı olsun. Trichodiadema mor çiçekleriyle çok güzel bir bitki , hele o küçük saksıdaki bonzai. İnşaallah siz de böyle bir bonzai oluşturursunuz bizlere de resimlerini izlemek kalır. Ceropegianız da güzel görünüyor. Ceropegia'lar yaprak aralarında buğum oluştururlar, eğer bitkiyi çoğaltmak isterseniz bu boğum kısmını toprağa gömün ve bir kaç hafta bekleyin. Bu boğum güzel bir soğan yumru köke dönüşecektir.

AizoaceaeFAN Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 07-04-2011, 14:38   #16
Ağaç Dostu

asumandilek's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi AizoaceaeFAN Mesajı Göster
Sayın asumandilek, yeni bitkileriniz hayırlı olsun. Trichodiadema mor çiçekleriyle çok güzel bir bitki , hele o küçük saksıdaki bonzai. İnşaallah siz de böyle bir bonzai oluşturursunuz bizlere de resimlerini izlemek kalır. Ceropegianız da güzel görünüyor. Ceropegia'lar yaprak aralarında buğum oluştururlar, eğer bitkiyi çoğaltmak isterseniz bu boğum kısmını toprağa gömün ve bir kaç hafta bekleyin. Bu boğum güzel bir soğan yumru köke dönüşecektir.

Çok teşekkürler beğeniniz ve bilgilerinizi paylaştığınız için sayın AizoaceaeFAN. Bütün dilekleriniz için kocaman bir Aminn.

Eski 06-04-2011, 14:46   #17
Ağaç Dostu

huzunperest's Avatar

A harfinden mi başlamıştın asumandilek)) Azmin elinden bir şey kurtulmazmış. Tebrik ederim ve çok teşekkürler sayende ben de öğrenmiş oldum.
Sevgili Satı Uğurtan, ben korumaya alınan sukulenti farketmedim ama görseydim tırnakçılık yapabilirdim iyi ki görmemişim)

Eski 07-04-2011, 14:45   #18
Ağaç Dostu

asumandilek's Avatar

Mor kızımız Trichodiadema yerine yerleşti. Umarım botlar köklerini sıcak tutsun da hemen kökleniversin.

Name:  IMG_3442.JPG
Views: 756
Size:  66.5 KB

Name:  IMG_3443.JPG
Views: 811
Size:  54.7 KB

Ve işte ben de sonunda bir bonsai denemesi yaptım. Formu kendiliğinden olsa da elimden geleni yapmaya çalıştım. Umarım ilerde daha güzelerini yaparız.

Name:  IMG_3440.jpg
Views: 768
Size:  56.2 KB

Name:  IMG_3441.JPG
Views: 774
Size:  52.6 KB

almira, sibelim ve _Esin_ beğendi.
Eski 08-04-2011, 23:58   #19
Ağaç Dostu

PlentyPlant's Avatar

Giriş Tarihi: 10-05-2009
Galeri: 21
Kapları da şirin, kendileri de... Keyifle büyütüp, çoğaltırsınız dilerim.

PlentyPlant Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 09-04-2011, 00:17   #20
Ağaç Dostu

zenfree's Avatar

Giriş Tarihi: 20-03-2007
Galeri: 341
Çok hoş olmuş.
Trichodiademayı bu sayfada keşfettim. Dal uçlarında ışıltılar var gibi. Çiçek rengi de harika.

zenfree Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 09-04-2011, 08:33   #21
Ağaç Dostu

Orhan Özbilgiç's Avatar

Giriş Tarihi: 12-04-2008
Galeri: 83
Sevgili asumandilek;
Yüreği sevgi dolu bir insansın. O nedenle bilirsin. Birine sevdiğini söylediğin zaman, söylemek yetmez, hissettirmen gerek.
Toplantıda ilk kez görüp tanıdığım ve gerçekten çok sevdiğim bir arkadaşımın balkonuna görmemek olmazdı.
Önce kaktüsler ve sukulentleri gezdim. O kadar çok çeşitlleri var ve o kadar güzellerki. Ben bu dünyayı pek tanımıyorum. Aslında eşim, ucundan kıyısından bulaştıysada birkaç çeşiti pek geçmiyor. Malum biz göçebe gibiyiz. Bu nedenle sürekli bakım isteyen her tür saksı çiçeği bize göre değil.

Aslında balkon başlığındaki bitkilerini de gezdim. Oradakiler biraz daha bana yakın şeyler. Yani dışarıdada yetişebilenler. Selluka, begonvil,hele o rengarenk petunyalar, bol çiçek işareti veren o kocaman ruj çiçeğin,ortancalar, bordo renkli sakız sardunya, pulmeria ve gözyaşı çiçeği... Bunlar beğendiklerimden aklımda kalanlar.
Salondakiler de çok çekici..Balkon duvarlarında saksılar şık olmuş. Hemde yer kazanılmış. Gerçi o balkonda sana sadece bir sandalyelik yer kalacağından eminim ya. O da çayını yudumlaman için.

Sevgili Asuman;
Şimdi içim rahat etti. Artık ara sırada olsa Orhan Abi'n, balkonunu ziyaret edecek.. Şimdi gerine gerine, ''sen,yüreğinin güzelliği yüzüne yansımış,harika insanlardan birisin!'' diyebilirim. Artık inandırıcı olacağımı sanıyorum. Yaşam boyu hep mutlu ol. Keder sana hiç yanaşmasın!
Artık ara sırada olsa Orhan Abi'n, balkonunu ziyaret edecek..

Orhan Özbilgiç Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 09-04-2011, 19:07   #22
Ağaç Dostu

asumandilek's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi PlentyPlant Mesajı Göster
Kapları da şirin, kendileri de... Keyifle büyütüp, çoğaltırsınız dilerim.
Teşekkürler sevgili PlantyPlant. Umarım çabucak köklenip büyürler.

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi zenfree Mesajı Göster
Çok hoş olmuş.
Trichodiademayı bu sayfada keşfettim. Dal uçlarında ışıltılar var gibi. Çiçek rengi de harika.
Aynı şeyi düşündük demekki. Bana da ilk gördüğüm zaman uç kısmındaki dikenler yıldızları çağrıştırmıştı. Çoğalsın, hepimizde olsun inşallah.

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Orhan Özbilgiç Mesajı Göster
Sevgili asumandilek;
Yüreği sevgi dolu bir insansın. O nedenle bilirsin. Birine sevdiğini söylediğin zaman, söylemek yetmez, hissettirmen gerek.
Toplantıda ilk kez görüp tanıdığım ve gerçekten çok sevdiğim bir arkadaşımın balkonuna görmemek olmazdı.
Önce kaktüsler ve sukulentleri gezdim. O kadar çok çeşitlleri var ve o kadar güzellerki. Ben bu dünyayı pek tanımıyorum. Aslında eşim, ucundan kıyısından bulaştıysada birkaç çeşiti pek geçmiyor. Malum biz göçebe gibiyiz. Bu nedenle sürekli bakım isteyen her tür saksı çiçeği bize göre değil.

Aslında balkon başlığındaki bitkilerini de gezdim. Oradakiler biraz daha bana yakın şeyler. Yani dışarıdada yetişebilenler. Selluka, begonvil,hele o rengarenk petunyalar, bol çiçek işareti veren o kocaman ruj çiçeğin,ortancalar, bordo renkli sakız sardunya, pulmeria ve gözyaşı çiçeği... Bunlar beğendiklerimden aklımda kalanlar.
Salondakiler de çok çekici..Balkon duvarlarında saksılar şık olmuş. Hemde yer kazanılmış. Gerçi o balkonda sana sadece bir sandalyelik yer kalacağından eminim ya. O da çayını yudumlaman için.

Sevgili Asuman;
Şimdi içim rahat etti. Artık ara sırada olsa Orhan Abi'n, balkonunu ziyaret edecek.. Şimdi gerine gerine, ''sen,yüreğinin güzelliği yüzüne yansımış,harika insanlardan birisin!'' diyebilirim. Artık inandırıcı olacağımı sanıyorum. Yaşam boyu hep mutlu ol. Keder sana hiç yanaşmasın!
Artık ara sırada olsa Orhan Abi'n, balkonunu ziyaret edecek..

Ah Orhan abiciğim nasıl güzel bi betimleme bu. Senin yüreğin öyle babacan, öyle sevgi dolu ki etrafını da o yürekle izliyorsun... ( Yoksa ben cadının tekiyimdir. ) Çok mutlu ettin beni. Hangi cümleni alıntı yapıp cevap yazayım diye o kadar düşündüm ki hiç birini diğerinden ayıramadım.

Sandalye konusunda o kadar haklısın ki. Özellikle yaz dönemi komşular şikayet ediyorlar gelip bir fincan kahve içecez yer yok diyorlar. Bende teker teker gelirseniz sorun olmaz diyorum ama kafi gelmiyor. Şimdi büyük çanak aranjmanlarıyla biraz yer açmaya çalışıyorum. Ama ben kalabalık seviyorum daha çok. Çarpayım onlara, özür dileyeyim. Pişman olup 2 gün balkona çıkamayayım korkudan, yine de unutup barışalım istiyorum. Delidir ne yapsa yeridir işte. Biri gelip benim kolumu kırsa kızar, küplere binerim. Onlar hiç kızmıyorlar bana. Bi bakıyorum yine çiçeklenmişler. Yine sıkıfıkıyız.

Kaptırınca bu balkon mevzusuna hiç bitmiyor anlatacakları insanın. Bana kalırsa bir roman çıkar sanırım. Sana sonsuz teşekkürler beni böyle onurlandırdığın için. Her zaman başımın üzerinde yerin var eksik olma inşallah.

Eski 09-04-2011, 19:20   #23
Ağaç Dostu

cemo's Avatar

[QUOTE Yoksa ben cadının tekiyimdir. QUOTE]

Evet evet, o cadının tekidir. Bu yüzden, cadıyı şuracıkta bırakıyordum
8. yıl toplantısında alırdık geri)

Eklenen Resimler

almira beğendi.
Eski 09-04-2011, 19:34   #24
Ağaç Dostu

asumandilek's Avatar

Alıntı:
[QUOTE Yoksa ben cadının tekiyimdir. QUOTE]

Evet evet, o cadının tekidir. Bu yüzden, cadıyı şuracıkta bırakıyordum
8. yıl toplantısında alırdık geri)
Hahahah. ) Emanete hıyanet etmez benim ablam. Köpekler beni ısırsaydı ne olcaktı. Zaten nasıl uykusuzum. Nasıl açım. Onca uykusuzluğa bir de Bahaus'u ışık hızıyla gezdirip pestilimi çıkardı sonra da Küçücük çocuğu (beni ) oracıkta bırakacaktı.

Eski 09-04-2011, 19:29   #25
Ağaç Dostu

asumandilek's Avatar

Succulent Bonsai hastalığımız hayırlı olsun. :))

İkinci denememiz de mubarek olsun. )

Bu gayet ihtiyar bir kalanchoe ama gövdeyi oluşturan dallar maşallah eti butlu olmasına rağmen gayet formlu olunca, formsuz olan ( ki bize de lazım olan formsuz olmasıyken kaçınılmazdı bu dalı almamak. ) bonsai adayı olmak için bu cılız arkadaş seçildi. Sabah çıkılan doğa gezisinde kayaların üzerini mesken tutmuş yosunlar alındı ve ortası oyuk bir taş bulundu. Haydarın evden biraz görsellik katsın diye ince akvaryum taşları alındı. Önce iki çiçekli oluşu hoş gibi duruyor gibi geldiyse de bana, fotoğrafları çekince sanki diğer çiçek bozuyor gibi geldi bakışı. O yüzden onu eledik. Ve bu hale geldi. Hayırlı uğurlu olsun.

Name:  IMG_3486-2.JPG
Views: 737
Size:  57.5 KB

Name:  IMG_3487.JPG
Views: 731
Size:  66.7 KB

Name:  IMG_3496-1.JPG
Views: 729
Size:  65.5 KB

Name:  IMG_3504-1.JPG
Views: 729
Size:  51.0 KB

Name:  IMG_3505-1.JPG
Views: 757
Size:  47.6 KB

almira, MKurtoglu ve _Esin_ beğendi.
Eski 09-04-2011, 19:41   #26
Ağaç Dostu

asumandilek's Avatar

Ve succulent bonsai işini kıvırdığıma kanaat getirince ( Ay nasıl kendini beğenmiş bişey oldum ben. ) topladığım kayalar, ve onların üzerindeki yosunlar ve hatta bir öbek succulent öyle acı acı bana bakınca biz ne olacağız diye dedim siz hiç üzülmeyin ben hemen bulacağım bir hal çare. Ve bu çıktı. yanlız o iki mor şeye dikkat kesilenler olacaktır mutlaka. )

Hahahha benim de artık bir Guguk'um var. İtiraf ediyorum doğadan çaldım.

Name:  IMG_3513-1.jpg
Views: 738
Size:  71.0 KB

almira, sibelim ve _Esin_ beğendi.
Eski 09-04-2011, 20:02   #27
Ağaç Dostu

cemo's Avatar

Asuman, kalenin dibi bu sukulentlerle dolu Guguk için bizim tarafa cık, yan taraf guguk ve lupin dolu
Yosun ararsan o da var
Bu hafta içi seninle keşfe cıkalım en iyisi, ne dersin.

Eski 09-04-2011, 20:15   #28
Ağaç Dostu

asumandilek's Avatar

Alıntı:
Asuman, kalenin dibi bu sukulentlerle dolu Guguk için bizim tarafa cık, yan taraf guguk ve lupin dolu
Yosun ararsan o da var
Bu hafta içi seninle keşfe cıkalım en iyisi, ne dersin.
Bunları nerden topladım sanıyorsun.

Kalenin dibinde succulent olaydım,
Kalenin dibinde yosun olaydım.
Muscariymiş, gugukmuş,
hep ben olaydım. ))

Çıkalım abla. Bu sabah ne güzeldi hava. Dersin yaz. Oraya tırman, buraya tırman gezdik dağ bayır. Şimdiki havaya bak bir de. Artık bir günde üç mevsim yaşıyor hale geldik. Yine böyle güzel bir sabah ayarlayıp gidelim seninle de. Bu sefer sıcak su da alacağım mutlaka. Ohh yayılıp çimlere birer kahve içeriz. )

Eski 09-04-2011, 20:44   #29
Ağaç Dostu

cemo's Avatar

Gecen gün gördüm, bende topladım kale dibinden Asuman. Salak salak duvara bakarken birde düşüyordum ki sormayasın. Yanımdaki arkadaş bi garip baktı durdu bana.
Seninle gidersek, sen rahat ben rahat

Sıcak su alırız kayfeleride içeriz.
Aralık 15 te bu kadar soğukmuydu hava. Şaştım kaldım ben bu bizim havaya(

Eski 11-04-2011, 01:39   #30
Ağaç Dostu

asumandilek's Avatar

Alıntı:
Gecen gün gördüm, bende topladım kale dibinden Asuman. Salak salak duvara bakarken birde düşüyordum ki sormayasın. Yanımdaki arkadaş bi garip baktı durdu bana.
Seninle gidersek, sen rahat ben rahat

Sıcak su alırız kayfeleride içeriz.
Aralık 15 te bu kadar soğukmuydu hava. Şaştım kaldım ben bu bizim havaya(
Vallahi çok kötü üşütmüşüm. Hava güzel diye sen balkonda o saksı benim bu saksı senin derken bir de baktım fırtına çıkmış. İçeri kaçtım ama nafile. Almışım alacağımı o Dünya'dan bi haber geçirdiğim vakitte. Bi toparlanayım inşallah, gideriz. Sen hiç merak etme. Biz ayna gibi birbirimizi yansıtırız ancak. Birlikte düşer kalkarız. )

Konu Araçları
Mod Seç

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 10:22.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025